هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@F-Seif-0 والا بیخیال دختر تو چقدر با خودت کلنجار میری
استرس دارم یاسین
میترسم گند بزنم🥲 -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 فاطمه حضوری رفتی برای ثبت نام یا نه فعلا؟
-
Galadrielreplied to nazanin.mirzai on ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@F-Seif-0 فاطمه حضوری رفتی برای ثبت نام یا نه فعلا؟
اره من کارامو کردم دوشنبه رفتم حضوری
-
@F-Seif-0
چه رشته ای؟؟
ما اناتومیم ترم یک داشتیم -
آسِمان آبی
پزشکی -
@F-Seif-0 مگ تو این چن سال زندگیت گند زدی؟ که قراره تو بقیه مراحل گند بزنی؟ هوم؟
احتمالا دچار بحران 20 سالگی شدی -
چرا ذوق ندارم دیگ برای علوم اعصاب شناختی
-
@F-Seif-0
به به
تبریک: ) -
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@F-Seif-0 مگ تو این چن سال زندگیت گند زدی؟ که قراره تو بقیه مراحل گند بزنی؟ هوم؟
احتمالا دچار بحران 20 سالگی شدیتو این چندسال تو ی محیط بسته و کوچیک بودم
ولی الان حس میکنم یجوریه
چجوری بگم
ی دلشوره ای دارم
ایشالا قسمتت شه
اره افسردگی بعد قبولی گرفتم -
آسِمان آبی
قربونت️ -
@F-Seif-0 میدونی این دلشوره برای من مث همون دلشوره قبل امتحانه که نکنه خراب کنم ولی خب خودت گفتی وقتی این دلشوره رو داری ینی اماده اماده هستی خودت گفتی فاطمه...پس این برای تو هم هست حالا من میگم،،،این دلشوره ینی اماده یی دختر برو بترکون
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0 عه به سلامتی
برای ما که به حروف الفبا گفتن بیاید منم آخرم🥲
کلاستون کی شروع میشه؟ -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai ممنون
-
Infinitie. Aنوشتهشده در ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده
عاه
باز اشتباه برداشت کردم -
Abnormalreplied to Matin Mousavi 1 on ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 بله بله
-
داره یواش یواش وصل میشه
-
@F-Seif-0
کلاسات ساعتش چطوره؟ -
سلام
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s اینا رو ندیده بودید!؟
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Abnormal on ۸ مهر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abnormal خیام که کلا حسابش جداس
479243/1000113