هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
مودبی از خودتونه گفتم که باید به بزرگتر احترام گذاشته بشه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
@Homayoun-Shajarian
بله چون تو داوش منی حرفت متینه درسته منطقیه اوکیهحله؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Michael Vey on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
امیدوارم شوخیمو به دل نگرفته باشی
الکی گفتم کل این صحبتا درباره ستاره -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
ازونجایی که منشنش میکنم نمیبینه
احتمالا اشتباه دیدی اونو کسی اذیت میکنه ب نظرت؟پرتش نکنه صلوات -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
آقا ماهان داوشمه
یادم نمیاد اذیت کرده باشمش
احترام بزرگتر واجبه
ما غلط کنیم به ایشون بی احترامی کنیم -
@0Farzam0 باااااراااا بااابااااااااا انق خودتو تحویل نگیرر
-
@0Farzam0
حرف نزن تو....
دیشب ماهان اومده بود به خوابم میگفت میدونی چرا کم میام انجمن...گفت فرزام .... دیگه ادامش رو نگفت
یه لحظه از خواب پریدم
خیلی ناراحت شدم براش
مشخصه خیلی اذیتش کردی
تو خجالت نمیکشی با بزرگتر از خودت...؟
@Soniaaa -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
شایدم انقدر خوب بودم.... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بحث کنید سه تاتونم تو همین تودلی میکشماا
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
چ ربطی داره -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
خب پسر زیاد خیت شدی
برو پای درس و مقشت -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
توام داوشمی -
ازت کم نمیارم
این بازی کثیف رو باید خودت تمومش کنی️ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
فرزام داوشمه
پست 479781 از 1000113