هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno باور میکنی استاد هم حالم رو خوب نمیکنه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai نگفتم تا حالا
-
Matin Mousavi 1 یعنی چی شده
تو با اسم استاد پرواز میکردی الان میگی استاد هم حالتو خوب نمیکنه ؟! -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno دیگه ببین اوضاع چهطوره که با استاد هم خوب نمیشم
-
Matin Mousavi 1 امیدوارم زودتر حالت خوب شه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno
Thank u so much
-
Danial.alreplied to Mohammad Lotfi 0 on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
Mohammad Lotfi 0 مال ما بی مهره ،خدا کنه از رشتم پشیمون نشم تو کدوم شهر افتادی؟ سمت جنوب ک نیستی؟
-
احتمالا فردا منم برم دکتر با این وضع...
-
نمیدونمدچار مسمومیت شده یا ویروسه..
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 یه ویروسه خیلیا گرفتن
-
Matin Mousavi 1 نهههه
من که فعلا حالم خوبه ولی داداشم نه -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 تب و لرز و اینا هم هست؟
-
واقعا احساس بدبختی میکنم
بعد اون همه خستگی یه امروز اومدیم استراحت کنیم -
-
بدترین قسمت ماجرا اینه که پدر مادرم نیستن..
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخواستم نیام ولی غر زیاد دارم
دستم با کاغذ بریدم :////////// دو ساعت ضد عفونیش کردم
امشبم مجبورم بیدار بمونم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبار نشد من بخوام یکاری کنم اوضاع اوکی باشه !!!
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۹ مهر ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 خب خداروشکر پس شما جور آسونشه. مریضی جدیای نیست
-
می خواستم عکس غذای امشبو بذارم..
-
کی حال عروسیو داره تو این وضعیت
479881/1000113