هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm جسمی که کرونا
خوب بشه زود اوضاع و پر از خبر های خوب ️
کمکی از دستم بر بیاد هستم
چند روزه درست حسابی درس نخوندم به مشاورم هم قول داده بودم آزمون این هفته خوب بزنم با این اوضاع فکر نکنم بتونم -
سلام علیکم خواهرم
حالتون چطوره
باشگاه پرواز نمیدونم چرا موقع ناآرومی که بیشترین نیاز رو بش داریم بروز نمیشه -
@Soniaaa ها نکه دخترا نچرال خوشگلن اگر یک دختر ک در خیابان است و ناگهان باران بیاد خب ۶ کیلو کاهش وزن داره
-
@Elham650 سلام
-
Infinitie. A
هار هار خندیدیم -
-
این پست پاک شده!
-
0yasin.sh0replied to Infinitie. A on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A سینگین بود سکوت عمومی
-
@yasin-sheibak باز دخترا با یچی خوب میشن
پسرا چی -
Gharibe Gomnamreplied to Infinitie. A on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A
پس چرا خانم Ansel قبول کردن؟
شما حالا چرا انقدر میخواین به بقیه بگین که حتما زیبا هستین اصولا ادمایی که کمبودی چیزی دارن میخوان یه کاری کنن که تو چشم بقیه باشن -
Gharibe Gomnamreplied to مِهردُخت on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
سلام خوبی -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm جسمی که کرونا
خوب بشه زود اوضاع و پر از خبر های خوب ️
کمکی از دستم بر بیاد هستم
چند روزه درست حسابی درس نخوندم به مشاورم هم قول داده بودم آزمون این هفته خوب بزنم با این اوضاع فکر نکنم بتونماوه کرونا:|
فداعزیزی
فداسرت دلیل موجه داری بیشتر رو خوب شدنت تمرکز کن تا درس
بعدا جبران میکنی .مشاورت در جریانه بیماری؟ -
@haniehno والا اگر پسرا هیچ جذابیتی نداشتن دیگ شوهر کردن هاتون چیه؟
-
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مِهردُخت on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
انشاء الله -
مِهردُختreplied to Gharibe Gomnam on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خوبم ممنون تو چطوری؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
-
Gharibe Gomnamreplied to 0yasin.sh0 on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
این حرف شما راجع به همه دختران صدق نمیکنه
درضمن
شما پسرا چرا تازگیا رژ میزنید؟
پنکیک میزنید
مداد میزنید
ابرو برمیدارین
تتو میکنید
تازگیا لاک هم دیده شده
486965/1000113