هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_
لاقل میدونه قرار نیس بمیره
خوبه دیگه -
m.hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای کم کردن سوزش گلو و ریه و پوست در اثر گاز اشکاور چی خوبه
دغدغه ی زندگیت تو ایران چیه?:
-
__chakisaldva__نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
-
️️️
-
m.hmt
چیشد
کی اشکاور ریخت روت -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
عه -
m.hmt ممنون خوبم چخبرا نیستی!
-
@Soniaaa
-
@Soniaaa خوبه ۱۲ سالگی من اولین بار همین چند روز پیش بود
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
اخرش فامیل درمیایم منو تو -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
اولین ماکارونیم 12 سالم بود درست کردم با سیب زمینی های گنده گنده و قارچ نپخته و اصن ی وضعی بود -
@Soniaaa منم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
چطور ممکنه اخه
از هر چی دود متنفرم تو خیابون هم کسی بکشه ب من بخوره ب سرفه شدید میفتم انقد بدم میاد -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
تو چی -
@Soniaaa
ولی واقعا جواب میده
تجربه میگه جواب میده -
مرگ بر دندان عقل...
-
@Soniaaa شفته میشه!
اصن دیگه ماکارونی نمیشه
از یه ۱۶ ساله بعید بود -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__
این ب من میخوره در لحظه چشام میسوزه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۶ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
اییییی شفته میشه -
m.hmt
خیلییی جوابه
پست 509601 از 1000113