هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 همین بودگفتی بیاد دعوا میشه؟
-
fatemeh8181 همین بودگفتی بیاد دعوا میشه؟
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره
-
maryam111
مریم مدیر کجایه!؟
نگران شدمسلام برسون بگو جات بین تاپیکای راه ابریشم خالیه اینجا دارن اشتبا میزنن همه
Sharllot سرشون شلوغه یکم
میان ان شاء الله -
ببین خدا همه چیو درست میکنه ها
اعتماد و اعتقاد هم داریم به این هممون
ولی این همه دلهره و نگرانی که داریم واسه چیه الله اعلم
️
چیزی نیست خببب
اوکی
تموم شد رفتتت
الان خوب باش دیگه
بسه
هرچی خدا بخواد همونجور میشه -
@roghayeh-eftekhari سلام عزیزم مرسی
تو خوبی؟ -
@kosar-mortazavi یدونه بابا کرونا هستا دهنی بخوریم هرکی یع ذره
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شدهfatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi یدونه بابا کرونا هستا دهنی بخوریم هرکی یع ذره
بفرمایید
فکر کردم مجازیه دیگه دهنی حساب نمیشه
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mortazavi شما هم باید از این شاما بدینا
چشم حتما
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط Masoumeh.sh انجام شده
منِ عزیز خواستم هم ازت تشکر کنم هم گله
تشکر به خاطر اینکه یاد گرفتی وقتی چیزی شد و ذهنتو پرت کرد یه جای دیگ برش گردونی سرجاش دوم اینکه بهتر از دیروزت بودی خیلی بهتر
ولی گله برای اینکه هنوز این موکول کردنو از کلت ننداختی
لطفا فراموشش کن باشه؟ -
هر دفع این کارنامه سبز رو میبینم بیشتر اعصابم خراب میشه
اگه مثل پارسال بود باید الان خودمو اماده میکردم برم بشینم سر کلاس علوم تغذیه
فقط 2 تا رتبم بالاتر بود از اخرین نفر قبولی
️
-
اگر دوست داشتین میتونین برین توی سایت unsent project اسمتونو سرچ بزنین، پیامهایی که مردم با اسم شما ثبت کردن رو ببینین.. =))
https://theunsentproject.comاینجا انگلیسی بنویس kiko
ببین از امیرم بیشتره دایی
️
بعد هی کیکو نوشابه بگو
️
amir ahmadi
پ.ن: این سایت انقد چرته ک اصن لینک محسوب نمیشه
شمام اسمتونو انگلیش سرچ کنین جالبهنوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 سلطان محبوبیت جهانی تقدیم میکند
خدایا شکرت هیشکی دنبال من نیست -
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری https://uupload.ir/view/vid_20210928_164713_359_afyd.mp4/ این بود
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی یه خر هم نبود به اسم من پیام بده ؟
-
arthur morgan سلام خوبید؟
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari سلام شما خوب هستید؟ من همش سعی میکنم که امتیاز مثبت بدم به پست هاتون
راستش چه خبراز درس و زندگی البته اگر که فضولی نباشه؟ دلم خیلی برای رو نوشت هاتون تنگ شده البته در حاله پاچه خواریجدی میگم من یکمی ذوق طنزم بالاست واگر که ممکن است یک سفارش ویژه دارم برای دعا اگر که با پارتی بازی ممکن است من هم دعا کنید که یکمی عاقل تر بشم
البته جدی میگم حتما دعا کنید قضیه همون طنز حرف زدنم
و سلام خانم@Yegane-Dehqan شما خوب هستید؟درس ها چطوری پیش میره؟امیدوارم که مشکلتون با مدرسه اتون حل شده باشه امروز که رفتم مدرسه حضوری یکی خانومه اومدند از طرف بهداشت کلاس بچه ها ی مارا که دیدند خیلی تعجب کردن و رفتن
فکر کنم با خودشون گفتن که کرونا اینجا عزیز مصر و یک چیز دیگه معلم دینیامان جلسه اول امد سر کلاس بچه ها گفتن ماسکتون را دربیایید تا صورتتون رو ببینیم اقا هم گفتم یک شرط داره و اینکه دستاتون رو نبرید یک دفعه ای کل کلاس رفت رو هوا
-
@roghayeh-eftekhari سلام شما خوب هستید؟ من همش سعی میکنم که امتیاز مثبت بدم به پست هاتون
راستش چه خبراز درس و زندگی البته اگر که فضولی نباشه؟ دلم خیلی برای رو نوشت هاتون تنگ شده البته در حاله پاچه خواریجدی میگم من یکمی ذوق طنزم بالاست واگر که ممکن است یک سفارش ویژه دارم برای دعا اگر که با پارتی بازی ممکن است من هم دعا کنید که یکمی عاقل تر بشم
البته جدی میگم حتما دعا کنید قضیه همون طنز حرف زدنم
و سلام خانم@Yegane-Dehqan شما خوب هستید؟درس ها چطوری پیش میره؟امیدوارم که مشکلتون با مدرسه اتون حل شده باشه امروز که رفتم مدرسه حضوری یکی خانومه اومدند از طرف بهداشت کلاس بچه ها ی مارا که دیدند خیلی تعجب کردن و رفتن
فکر کنم با خودشون گفتن که کرونا اینجا عزیز مصر و یک چیز دیگه معلم دینیامان جلسه اول امد سر کلاس بچه ها گفتن ماسکتون را دربیایید تا صورتتون رو ببینیم اقا هم گفتم یک شرط داره و اینکه دستاتون رو نبرید یک دفعه ای کل کلاس رفت رو هوا
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهarthur morgan سلام الحمدالله خوبم ممنونم این ازخوبیتونه
نه بابا این چه حرفیه فضولی چیه؟ خوبه فقط زبان اذیتم میکنه ....
چشم مینویسم
بله بله تا الان دعا میکردم رتبه عالی بیارید از الانم اینم اضافه میکنم.... -
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یعنی یه خر هم نبود به اسم من پیام بده ؟
نه پیدا شد 16 تا خر پیدا شد
وای خدا کوثر Kosar A003 این دوتا را ببین
-
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی وقتا خوبه آدم به خودش سر بزنه
واسه آروم شدنش این در و اون در بزنه
خودشو بغل کنه با دلش حرف بزنه
بره دور از همه آدما ی شب دل بکنه
گاهی وقتا خوبه آدم به خودش تکیه کنه
یه دل سیر بشینه پیش خودش گریه کنه
بسی اهنگه زیبایی بود.. -
arthur morgan سلام الحمدالله خوبم ممنونم این ازخوبیتونه
نه بابا این چه حرفیه فضولی چیه؟ خوبه فقط زبان اذیتم میکنه ....
چشم مینویسم
بله بله تا الان دعا میکردم رتبه عالی بیارید از الانم اینم اضافه میکنم....نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اگر زبان مشکل دارید به نظ به برنامه دهکده زبان یا لرنیت و بیاموز نگاهی کند البته امورزش زبان خود الا هم هست
-
@roghayeh-eftekhari اگر زبان مشکل دارید به نظ به برنامه دهکده زبان یا لرنیت و بیاموز نگاهی کند البته امورزش زبان خود الا هم هست
نوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan آره من از همون اول مشکل دارم شما منو تو زبان صفر فرض کنید