هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نمیدونم منو با کی اشتباه گرفته
من فوقش خیلی تلاش کنم برم یه شهر دیگ️ -
amir ahmadireplied to Masoumeh.sh on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پیام اومده
در صورت اختلال سایت نگران نباشید
با مشاور مهاجرت تماس بگیرید برای تکمیل اطلاعات
خب بچه ها مشکلم حل شد دیگ
خوبی بدی دیدین حلال کنین
خدافظ️میخوای بری بلاد کفر؟
-
Masoumeh.shreplied to amir ahmadi on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi عه این چه حرفیه برادر
من میرم علممو نشر بدم -
@Z-R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Z-R
شاد داری!؟
یه مورد دیگه برا گوشی میشناسمشاد ؟ شوخی میکنی ؟ ندارم
با اپ ایرانی اینجوری برخورد کنی تهش نه خرما میاد دستت نه خدا حالا از ما گفتن
یه فایلی هست که فقط تو روبیکا و شاد میشه به اشتراک گذاشتش .. اینجا نمیتونم بفرستم -
این پست پاک شده!
-
amir ahmadireplied to Masoumeh.sh on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Masoumeh.shreplied to amir ahmadi on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi اها راست گفتی باید مث بعضیا برم اونجا بقیه رو ارشاد کنم ️
-
این پست پاک شده!
-
amir ahmadireplied to Masoumeh.sh on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh نه مثل اینکه بچه ها ناراحت شدن ترجیح میدن همین جا بمونی
بمون بمون️ -
amir ahmadi
احمدی نکن
من شاد دارم
میان از طریق شاد من تورو پیدا میکن بعد به فنا میری -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
احمدی نکن
من شاد دارم
میان از طریق شاد من تورو پیدا میکن بعد به فنا میریخواهرم سپر امنیتی شاد از زره سوار نظام اهنین گوگوریو هم بیشتره.نگران نباش
-
Masoumeh.shreplied to amir ahmadi on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi فقط به خاطر بچه ها🥲
-
همشون پاک کردن به جز من ک دیر رسیدم
-
amir ahmadireplied to Masoumeh.sh on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh افرین.درود بر تو
-
Masoumeh.shreplied to amir ahmadi on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi چاکریم
-
amir ahmadireplied to Masoumeh.sh on ۱۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن.باور کن
نگاه:
https://www.aparat.com/v/3EwlP/هرگز_نرسیدن_بهتر_از_دیر_رسیدن_است!
پ.ن:عذرخواهی میکنم اگر جناب نوری موهای نامناسبی داره -
amir ahmadi اینجا از تابستون آبو دوروزی یبار قطع میکنن هرشبم از ساعت 12 تا 5 صبح قطعه با بهونه تعویض لوله و تعمیر دستگاه تصفیه
امیر احمدی خورشید ؟ دیگه چیزی نموند رفتی سراغ خورشید ؟ میخوای اونم تمومش کنی ؟ -
@Z-R در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi اینجا از تابستون آبو دوروزی یبار قطع میکنن هرشبم از ساعت 12 تا 5 صبح قطعه با بهونه تعویض لوله و تعمیر دستگاه تصفیه
امیر احمدی خورشید ؟ دیگه چیزی نموند رفتی سراغ خورشید ؟ میخوای اونم تمومش کنی ؟مگه قاره سبز زندگی میکنی؟
512205/1000113