هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ozan-hs فرستادی منشنم کن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Michael Vey on ۲۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
کی هست اصن -
اینایی ک سر کلاس انلاین همش میفرستن عالییییی مرسیییی واییییی و ازین چیزا خیلی مسخرن از نظرم
-
چه روز جالبی....
-
زمان زود گذشت
-
@0Farzam0 یکی از اعضای بی تی اس
-
oatkboreplied to mohammadhassan on ۲۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan یعنی من مطمئنم اگه ۲۳ ساعت و ۵۹ دقیقه درس بخونم و یک دقیقه گوشی بگیرم دستم همون موقع مادرم میاد و میگه هه دانشگاه شریف
-
شمارش معکوس جام جهانی ۲۰۲۲
-
oatkboreplied to mohammadhassan on ۲۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan میگم شما هم اینقدر یه ویدیو انگیزشی میبینید که دیگه ازش زده میشید و میرید یه ویدیو انگیزشی جدید شروع میکنید یا من اینقدر تباهم ؟!
-
ابلاخر پخش زنده رو پیدا کردم
بخاظرش چهار تا وی پی آن در ده دقیقه نصب کردم -
واهااهاهااای تصور اینکه قراره اجرا رو با خانواده اونم زنده تو تتلویزیون ببینم.....
-
_Aram_replied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 جانم ️
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Michael Vey on ۲۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
خب من که اصن نمیشناسمشون
حلال نمیکنی -
این اولین اجرای زنده ایه ک قراره از بی تی اس ببینم.. کاشش همشون بودننن هق
-
@0Farzam0 حالا تو ببین ی اهنگه دیگ لازم نیس ک حتما طرفدارشون باشی یا بشناسی:*>
بخاطر دل من -
باز آ كه در فراق تو
چشم اميدوار
چون گوش روزه دار
بر الله اكبر است ! -
فکرش رو بکنی آینده واقعا ناشناخته است
کی فکرشو میکرد یه گروه هفت نفره ده سال پیش ایجاد بشه و در عرض ده سال اینقدر مشهور بشن که کوچکترین عضو شون امروز افتتاحیه جام جهانی رو اجرا کنه .... -
اینک من هنوز نمیدونم اصن بی تی اس چیه نشون میده من عجیبم یا اونااا انقد معروف نیستن
522203/1000113