هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
سلام
من خوبم
تو چطوری؟؟؟؟؟؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
ولی خب خیلی خوبه که ،واقعا ۲۸۰ هزار تومنه؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 اینم هست
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
واقعا قیمتش کم شده
قدیما 120 تومن بود -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 منم خوبم قربونت
-
به این نتیجه رسیدم که واقعا آدم صبوریم...
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
فقط
یه لپ تاپ میخواد با یه چشم قوی
چون 1200 تا سوال زیست که باید به صورت انلاین بررسی کنید و اگه بخواین خروجی پی دی اف بگیرین گرون میشه
بعله بعضیا به جای کتاب تست اینو میخرن -
آزمون ماز هم زده بود ۹۸۰
عجیبه این اختلاف قیمت ها
قلم چی گرفته پای خدا میره بالا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to fateme.shafeie on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
ریاضی که کلا سخته ،همین مونده که سخت ترم بشه دیگه هیچی -
0-0ftm چرا چنین ادبگونه حرف میزنید ای شیخ؟! به همین روزگار بگو غم تو دارم؛ میگوید غمت سراید دگر چنین نکن خود را جوردیدهگون...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
آره همینطوره -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
شما که قبلا نرفتی سایتش چطور میگین همینطوره؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
پرستو بابایی سال کنکور ما یه آزمون ریاضیست بود نفرای برترش درصدشون ۶۰ بود
ما هم خودمون تیکه پاره میکردیم ۴۰ بزنیم نمیشد -
تا جمعه وقت دارم غر بزنم که از شنبه دیگه غر نزنم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fateme-goli
ماز عشقه
73 صفحه پاسخنامه با اون سوالا میفته آزمونی 40-50 تومنمن دیگه امسال فقط گزینه رو نوشتم
خیلی از قلم چی بهتره
هم بودجه بندیش هم خدماتش هم هم سطح سوالاتش -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
نه منظورم اینه که آره قیمتش واقعا خوبه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
داره پیشرفت میکنه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
بله
خب هر کسی نمیتونه اونطوری درس بخونه -
@Ali-Valicheki اخه من دقیقا همزمان با پیامت تاپیکمو فرستادم
529061/1000113