هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
nazanin.mirzai گل یه نقطه بزار وسطش حداقل
بارها خواستم منشنت کنم نشدی -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs اها پس که اینطور
بیشتر دارم میفهمم قضیه از چه قراره -
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
استاد اناتومی شما رو من دوست دارم -
ما نیز برویم سراغ بیوشیمی که بسیار است
فعلا️ -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hanu جدا !
نمیدونستم
چشم بلبل درستش میکنم -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium چطور؟!
-
اینفینیتی روزت مبارک
Infinitie. A -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai استاد بختیاریه دیگه؟
یه سوال ازش پرسیدم خوشم اومد از پاسخش -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium قضیه پیچیده شد!
ببخشید شما؟
دانشجویید؟! -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط nazanin.mirzai انجام شده
سلام آقای Infinitie. A
با تاخیر روزتون مبارک -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
nazanin.mirzai
من همون n_n_good هستم اره دانشجوام ولی ترم بهمن
دانشگاه شما هم نیستم ولی خب استادتونو پیدا کردم -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium عه راست میگی فالو ت هم دارم آیدی تو عوض کردی نشناختمت همش هم پیام میدادی میگفتم خدایا این کیه میخواستم هم بپرسم ️
اره استاد مقدمات تشریح مونه استاد واقعا عالیه -
من استوریتم کرده بودم ولی خب اینجا هم تبریک میگم
Infinitie. A
بشکن این سکوتو بیا تشکر کن -
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
nazanin.mirzai میپرسیدی عزیزم خب
دیگه مراحمت نمیشم برو بیوشیمیتو بخون -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hanu من ندیدم چرا!؟
بلاک کردی اره!؟
لورفتی دیگه -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium بله بله الان میرم
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Uranium on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium چطور از ایشون پرسیدی؟!
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to nazanin.mirzai on ۱۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شده
nazanin.mirzai
یذره قضیه پیچیدس
ولی خب ایمیلشونو از گوگل پیدا کردم بعد ازشون پرسیدم
میشه گفت سوال درسی نبود ولی مرتبط با درس بود
در کل خوشم اومد از برخوردشون در این مورد -
nazanin.mirzai وا ://
تو حتی تو کلوز هم هستی 🥲️
529508/1000113