هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دوستان من ذهن عجیبی دارم و کلا خیلی فکر میکنم اگه قسمت کوچیکی از این تفکرات رو به شما منتقل کنم سبب هنگ کردن و به فکر فرو رفتن شما میشود ، من کلا پتانسیل اینو دارم کل دنیا رو ببرم زیر سوال
@محمد-مهدی-کاووسی
خیلی خوبه که
این که ذهنتون باز هست
و فعاله
با سوال کردن و..از همین بین علم ها پیدا شدن
-
دوستان سلام.
شب خوش ...یه راهکار بدین برا اینکه وقتی دلتون برا کسی که بهش دسترسی ندارین تنگ میشه چیکا میکنین؟؟؟؟؟ -
من حتی تو زندگی خودمم اون کارکترر فرعیم چه برسه به زندگی بقیه...
-
دوستان سلام.
شب خوش ...یه راهکار بدین برا اینکه وقتی دلتون برا کسی که بهش دسترسی ندارین تنگ میشه چیکا میکنین؟؟؟؟؟@R-Nil-par
کار خاصی نمیتونیم بکنیم -
@Zahra-HD
بیخیال بابا تو راحت باش اصن تورکی بگو دور همیم هممون -
دوستان سلام.
شب خوش ...یه راهکار بدین برا اینکه وقتی دلتون برا کسی که بهش دسترسی ندارین تنگ میشه چیکا میکنین؟؟؟؟؟@R-Nil-par
اسمش روشه دلتنگی
به نظرم هیچ کاری جز دوباره دوری رو بزارین کنار -
دوستان سلام.
شب خوش ...یه راهکار بدین برا اینکه وقتی دلتون برا کسی که بهش دسترسی ندارین تنگ میشه چیکا میکنین؟؟؟؟؟@R-Nil-par تنها کاری ک میکنم اینه ک چیزی ک برام نماد اونه رو بغل میکنم..
-
چون حتی ب خودشم نمیتونم بگم دلتنگشم...
-
بی صدا
بی تصویر
مثل خواب
مثل ماهی در آب های تاریک
که لب میزند
و معلوم نیست
حباب ها کلمه اند
یا بوسه هایی از دلتنگی
ح.ص
اینو یه هفته پیش فک کنم گذاشتم -
بی صدا
بی تصویر
مثل خواب
مثل ماهی در آب های تاریک
که لب میزند
و معلوم نیست
حباب ها کلمه اند
یا بوسه هایی از دلتنگی
ح.ص
اینو یه هفته پیش فک کنم گذاشتم@Ozan-hs فوووق العاده بود.............................................
-
بیاید
یک سر
12 تجربی خاتم الانبیاءاصلان کلاسمون با همه کلاسا فرق داره
معلما زار اومدن از دستمون
البته سال قبل عاشقمون بودن چون خیلی منظم و درس خون و پایه اون وقتی که تازه مدرسه ها باز کردند مه نیمه حضوری بود جز یا بهتر بگم تنها کلاسی بودیم که تون سرما هممون میومدیم تو یک نمازخونه بزرگ بود صندلی داست سر کلاس ها حاضر بودیم و امتحان هام حضوری می دادیم
خب برای معلم خیلی این طور خوب بود راضی بودن از این همه نظم و..
باز همون موقع هم خیلی خوش بودیم کلان پایه هستیم
. ولی خب امسال یکم فشار زیاد شده رومون وقت نمی کنیم درست پیش بریم. دیگه غایب زیاد داریم و.. -
@محمد-مهدی-کاووسی
خیلی خوبه که
این که ذهنتون باز هست
و فعاله
با سوال کردن و..از همین بین علم ها پیدا شدن
jahad_121
چرا کار ها و زندگی آدما باید شبیه به هم باشه ؟ مگه ما آدما شباهتی هم با هم داریم که زندگی هامون شبیه همه ؟ وقتی بچه بودم خیلی سوالات رو با اجبار و زوری جواب میدادم مثلا : من چرا باید هفت سالگی برم مدرسه؟ چون اجباریه ؟ خب چرا اجباریه؟ چون همه آدما میرن ،حالا میخوام نابودت کنم
اگه هر آدمی به مسئولیت و رسالتی داره پس معنی رقابت کنکور چیه ؟ اگه همه آدما در جای درست خودشون باشم که رقابتی وجود ندارن ! پس جامعه خیلی خیلی عظیم و بزرگ پهناوری دارم هر ساله اشتباه میکنن
حالا میخوام بیشتر نابودت کنم
اگه ما آدما خودمون نحوه و نوع زندگی و راه زندگیمون رو انتخاب میکردیم در واقع به تعداد آدمای روی کره زمین زندگی وجود داشت ولی واقعا اینطوره ؟! نه ! بنابراین همه ما داریم تقلید میکنیم و بنا بر آزمایشات بر روی مغز دوست داره برای حفظ بقا و امنیت و عدم اشتباه کار حتی اشتباه بقیه هم تکرار کنه !
-
@Ozan-hs فوووق العاده بود.............................................
Michael Vey
ممنون -
از ابر دلتنگی خیال میبارد
-
ما موفق میشیم اختراع میکنیم تا به بشر خدمت کنیم و بشر هم کیفشو میبره و با خدمت ما باعث میشه بشر بتونه با کیفیت بهتر به بشر خدمت کنه ( عین حقیقته
) و در واقع بشر همواره در حال خدمت کردن به خودشه... اختراع جدید عمل جراحی جدید اگه مهندسی ساختمان سازی و آزمایشات همه و همه به بشر کمک میکنه حالا هر چند جیب تو هم پر کنه ( البته تو هم عضوی از بشری و خوش گذشتن به تو مساوی خوشحالی یک بشر از بشریت )
از این سم ها داخل مغز من انواع اقسام مختلفی میگذرد که به هر کسی گفتم گفته تو دیوونه ای خدا شفات بده -
ما موفق میشیم اختراع میکنیم تا به بشر خدمت کنیم و بشر هم کیفشو میبره و با خدمت ما باعث میشه بشر بتونه با کیفیت بهتر به بشر خدمت کنه ( عین حقیقته
) و در واقع بشر همواره در حال خدمت کردن به خودشه... اختراع جدید عمل جراحی جدید اگه مهندسی ساختمان سازی و آزمایشات همه و همه به بشر کمک میکنه حالا هر چند جیب تو هم پر کنه ( البته تو هم عضوی از بشری و خوش گذشتن به تو مساوی خوشحالی یک بشر از بشریت )
از این سم ها داخل مغز من انواع اقسام مختلفی میگذرد که به هر کسی گفتم گفته تو دیوونه ای خدا شفات بده