هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من وقتی یه چیز از ریاضی نمیفهمم
قابلیت اینو دارم هرکی بیاد نزدیکم تا حد مرگ بزنمش:// -
در واقع ما همواره در حال راضی کردن خودمونیم یا اطرافیان و دیگران ! نمیدونم بهش دقت کردید یا نه
اما یه روز خوب ، یه موفقیت خوب ، یه کار خوب یا حتی در سطح های بالاتر در حد یه اختراع
با انجام این کار ها رضایت بیشتری داری و لذت بیشتری میتونی از زندگی ببری... تا خودت احساس خوشحالی کنی از وجود خودت خوشحال باشی...
حتی روزمره تر ! یه راننده تاکسی یه پدر برای خانواده برای اینکه شرمنده خانواده نشه و خودش راضی باشه تا بچه هاش خوشحال باشن یا خانواده یه کنکوری ! فراهم کردن محیط خونه برای اینکه بچشون موفق بشه تا به موفقیت برسه ، یا دانش آموز برای معلمش... و....ولی یسری از این کار ها رضایت بیشتری کسب میکنه یسریا کمتر و مشخصه یسری چیزا رضایت بیشتری به آدم میده چون مهم ترن مثل تفاوت یه امتحان داخلی مدرسه ساده و کنکور تفاوت این دو
-
اه اه اه اه
-
@محمد-مهدی-کاووسی
ببین من توی چه سطحیم که حرف هایی که تو زدی رو من توی دسته بدیهیات می زارم.Kourosh Mousavi سطحت بالاست
خوشم اومد
-
آخر میشینم گریه میکنم
-
پوففففف
-
@Masoumeh-sh
خداروشکر که نداری
اره چاز طرف کسی که تجربه کرده بهت میگم که خیلی سخته :)) اگه با دست خودت خاک بریزی روش سخت تر میشه
اگه موقع مرگش پیش خودت باشه سخت تر میشهاینجا ینی مرگ روح زندگی جسم
@Fateme-goli امیدوارم اینی که میگی از طرفش خودت نباشی
-
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita یعنی میگی دختره ما قد یه زیر لفظی ارزش نداره حتما باید مهریه باشه تا بدین؟
اصن قضیه کنسل شد میگ میخوام سینگل باشم و پادشاهی کنم هه
این نخواستیم مگه نوبرشو آوردین ،واه واه
@Señorita اگ پشیمون نشدین
-
ما موفق میشیم اختراع میکنیم تا به بشر خدمت کنیم و بشر هم کیفشو میبره و با خدمت ما باعث میشه بشر بتونه با کیفیت بهتر به بشر خدمت کنه ( عین حقیقته
) و در واقع بشر همواره در حال خدمت کردن به خودشه... اختراع جدید عمل جراحی جدید اگه مهندسی ساختمان سازی و آزمایشات همه و همه به بشر کمک میکنه حالا هر چند جیب تو هم پر کنه ( البته تو هم عضوی از بشری و خوش گذشتن به تو مساوی خوشحالی یک بشر از بشریت )
از این سم ها داخل مغز من انواع اقسام مختلفی میگذرد که به هر کسی گفتم گفته تو دیوونه ای خدا شفات بده@محمد-مهدی-کاووسی
اره.
و در این همین خدمت ها به خودش
داره خلق می کنه
داره رشد می کنه (البته بعضی وقتا هم کارایی می کنه که جهالت نو هست)
و به نظرم چی بهتر از این که یادبگیره و تغییر ایجاد کنه.
و نمیشه که ساکن موند.و چقدر چیزای مبهم که مبهم مونده و ازش خبر نداریم
-
Kourosh Mousavi سطحت بالاست
خوشم اومد
@محمد-مهدی-کاووسی
ببین انقدر فکر کردن هم اثرات جانبی مخربی داره که بیاد دربارش صحبت نکنیم -
واییی عمیقا دارم حرص میخورم
-
هیچی نیست هیچی نیست
نترس نترس فوقش اینو الان نمیفهمی
بعدا برمیگردی میگ عهه این که چیزی نبود
اینقد استرس نگیر نگیر://
مخاطب :خودم :// -
الانه منفجر بشم
-
@محمد-مهدی-کاووسی
ببین انقدر فکر کردن هم اثرات جانبی مخربی داره که بیاد دربارش صحبت نکنیمKourosh Mousavi من اگه یه کاری تو دنیا باشه که بگی بیشترین لذت و حس خوب بهم میده فکر کردنه
دومیش فکر کردن حین آهنگ گوش دادنه !
سومین فکر کردن حین بارونه !
چهارمیش هم فکر کردن در مورد سوالاتیه که دهنتو درگیر کرده
پنجمین هم فکر کردن و اشتراک گذاری با کسی که از فکر کردن خوشش میاد و فکر نمیکنه تو دیوونه ای و با هم هم فکری و جمع بندی میکنید -
در واقع ما همواره در حال راضی کردن خودمونیم یا اطرافیان و دیگران ! نمیدونم بهش دقت کردید یا نه
اما یه روز خوب ، یه موفقیت خوب ، یه کار خوب یا حتی در سطح های بالاتر در حد یه اختراع
با انجام این کار ها رضایت بیشتری داری و لذت بیشتری میتونی از زندگی ببری... تا خودت احساس خوشحالی کنی از وجود خودت خوشحال باشی...
حتی روزمره تر ! یه راننده تاکسی یه پدر برای خانواده برای اینکه شرمنده خانواده نشه و خودش راضی باشه تا بچه هاش خوشحال باشن یا خانواده یه کنکوری ! فراهم کردن محیط خونه برای اینکه بچشون موفق بشه تا به موفقیت برسه ، یا دانش آموز برای معلمش... و....ولی یسری از این کار ها رضایت بیشتری کسب میکنه یسریا کمتر و مشخصه یسری چیزا رضایت بیشتری به آدم میده چون مهم ترن مثل تفاوت یه امتحان داخلی مدرسه ساده و کنکور تفاوت این دو
@محمد-مهدی-کاووسی
اره خب این سطح اول تازه
بالاترینش فهمیدنهتا کی برای بقیقه و برای لذت های کوچیک و دل خوشی؟!
فراتر از اینا اینه که ادم میره دنبال یادگرفتن.
حتی اگر این بین فقط و فقط خودش بفهمه و سال ها بگذره و بمیره و بعد از اون بقیقه بفهمندیا چمی دونم احتمالان جنبه های دیگم داره که ادم این کارا رو می کنه به جز ینکه خودش و بقیقه لذت ببرند.
-
وای
عجب بازی بود کرواسی ژاپن 🥰
ولاکویچ ۳ تا پنالتی گرفت -
@Soniaaa یچیزی بگم :
ماها درس مبخونیم تا حس خوب به خودمون بدیم
لذت و حس خوب ناشی از رسیدن به هدف و موفقیت
اگه روزی به اون مطالعه مورد هدف یا مقدار تست مورد نظر نمیرسیم این حس بد ناشی اینه که من نکنه این لذت موفقیتو از دست بدم ؟ و با یه کار فوق العاده به اسم بخشیدن خودمون یا پذیرفتن و جبران کردن میتونیم کلی حس خوب برای ادامه مسیر به خودمون بدیم -
Kourosh Mousavi من اگه یه کاری تو دنیا باشه که بگی بیشترین لذت و حس خوب بهم میده فکر کردنه
دومیش فکر کردن حین آهنگ گوش دادنه !
سومین فکر کردن حین بارونه !
چهارمیش هم فکر کردن در مورد سوالاتیه که دهنتو درگیر کرده
پنجمین هم فکر کردن و اشتراک گذاری با کسی که از فکر کردن خوشش میاد و فکر نمیکنه تو دیوونه ای و با هم هم فکری و جمع بندی میکنید -
@Soniaaa یچیزی بگم :
ماها درس مبخونیم تا حس خوب به خودمون بدیم
لذت و حس خوب ناشی از رسیدن به هدف و موفقیت
اگه روزی به اون مطالعه مورد هدف یا مقدار تست مورد نظر نمیرسیم این حس بد ناشی اینه که من نکنه این لذت موفقیتو از دست بدم ؟ و با یه کار فوق العاده به اسم بخشیدن خودمون یا پذیرفتن و جبران کردن میتونیم کلی حس خوب برای ادامه مسیر به خودمون بدیم@محمد-مهدی-کاووسی
اوکی خیلی ممنون
ولی ربطی ب عصبانی بودن من نداشت🥲