هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Younes-Dehkhoda-0 منبع درستون استوارته؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rita
يه لحظه هنگ كردم چرا تو جواب دادي
رنگ پروف شبیه همه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
آها -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rita
هر چیزی زمانی که تو کنکور نیاد راحته -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
@0Farzam0
این غیر مستقیم تو مسائل حرکت استفاده میشه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني
بله البته انتگرال مساحت علامت داره که قدر مطلقشم تو محاسبه مسافت ب کار میاد -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
@Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
این غیر مستقیم تو مسائل حرکت استفاده میشهاز این ايموجي متنفرم
و دقیقا هر وقت بحث فیزیکه میبینمش -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
این استیکر نیس ایموجیه
اره حتی من ی جزوه داشتم اول همه نکات اینو گذاشته بود️ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rita
من مگه چي گفتم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
ای ملعون -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rita
ريتي خانم بايد دير تر ميگفتي -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
فری ملعون پلاس+ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rita
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
راستی تو نمودارای جریان هم انتگرال ب کار میاد که خیلی بهش نپرداختن
مثلا تو سوالای معادله جریان -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
داداش ریاضی عمومی 1 منظورمه -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني
نه استادامون ی کتاب نوشتن -
ی چیزایی هست تحت عنوان جمع های ریمانی
اونا برای نمودارهایی که اصن قیافه درستی ندارن استفاده میشه
@0Farzam0
@Rita -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
اونو دیگه بلد نیستم در حدی بلدم که کارم راه بیفته️ -
@Rita
همون سیکما خودمونه
مثلا شما نمودار جریان برحسب امگا رو تصور کن
مثلا میخام مساحت زیر این نمودار و حساب کنم
میام تیکه تیکش میکنم با فاصله های مساوی و
برای هر قسمت ی fx در نظر میگیرم
بعد کران بالا و پایین رو حساب میکنم
انتگرال رو بین این دو قرار میدم
538063/1000113