هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 فیزیکو چطور میخونید؟!
خیلی مشکل دارم باهاشنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 فیزیک کلاس میرم جزوه هست...سیرتا پیاز هم درسنانه میخونم و تست میزنم چندتا تست اول از یک تیپ رو با پاسخنامه جلو می م بعدش حل میشن با تیپ جدید همین روال
-
@Catherine
زیست قشنگیش اینه
بار اول کتابو میخونی نمیفهمی
استاد موقاری رو میخونی نمیفهمی
جزوه طلایی ماز رو میخونی نمیفهمی
بار دوم اون مبحث رو میخونی نمیفهمی
بار سوم میخونی یه نکاتی در اومده مینویسی ولی نمیفهمی
بار چهارم دیگه قشنگ میشه و میفهمیش
من تو گوارش اینطوری بودم تقریبانوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
دقیقااا بعضی فصلا همینه
چ پشتکاری داشتی من گوارشو همون دهم گفتم نمیفهمم و هنوز مونده کنار بعد ۳سال -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Señorita ................
الان اینو باید فقط تو بفهمی -
@0Farzam0 من تا فصل چهار دهم کتاب زیست رو نوشتم
با ستون گنگ اقای موقاری
@0yasin-sh0
اوج گنگ بودن استاد موقاری به نظرم تو این پکیجای رایگان
تورق سریع زیست دهم فصل قلبش اصن استیل گنگو اونجا مشاهده مینمایی انقدر قشنگ توضیح میدهاوج عصبانیت استاد موقاری هم به نظرم بازم تو تورق دهم قسمتای گیاهیشه نمیدونم چرا دلشون از یه چیزی پر بود
-
@Zhra8393 فیزیک کلاس میرم جزوه هست...سیرتا پیاز هم درسنانه میخونم و تست میزنم چندتا تست اول از یک تیپ رو با پاسخنامه جلو می م بعدش حل میشن با تیپ جدید همین روال
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 خوبه
موفق باشید... -
@Masoumeh-sh
اتفاقا من رفتم مدرسه به درجه انحراف خودم امیدوار شدم
آره تعطیل شد خدارو شکرنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-MJ دیگ اونا چین
️
-
@0Farzam0
دقیقااا بعضی فصلا همینه
چ پشتکاری داشتی من گوارشو همون دهم گفتم نمیفهمم و هنوز مونده کنار بعد ۳سال@Catherine
اخه خیلی قشنگ میشه بعدش
تست رو که میبینی عشق میکنی میگی این بابا که آشغالههههه(به قول استاد موقاری)
بعد گزینه بعدی رو میبینی میگی نه ببین این رو گفتی دوست ندارم دیگه
بعدش دو گزینه رو چک میکنی و میزنیش -
@Catherine
زیست قشنگیش اینه
بار اول کتابو میخونی نمیفهمی
استاد موقاری رو میخونی نمیفهمی
جزوه طلایی ماز رو میخونی نمیفهمی
بار دوم اون مبحث رو میخونی نمیفهمی
بار سوم میخونی یه نکاتی در اومده مینویسی ولی نمیفهمی
بار چهارم دیگه قشنگ میشه و میفهمیش
من تو گوارش اینطوری بودم تقریبانوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 تنها مباحثی بود ک خوب فهمیدم
گیاهی خیلی رو مخه -
بچه ها من یه کلاسور گذاشتم برای نکات تست ها ؛ولی خب نمی دونم دقیقا برای ریاضی و فیزیک نکات تست ها رو چطوری نویسم !!
یعنی می دونین چیه ؟ از اونجایی که ریاضی تیپ تست های مختلفی داره نمیشه خب بیای از هر نمونه تست یکی رو بنویسی ️
-
@0yasin-sh0
اوج گنگ بودن استاد موقاری به نظرم تو این پکیجای رایگان
تورق سریع زیست دهم فصل قلبش اصن استیل گنگو اونجا مشاهده مینمایی انقدر قشنگ توضیح میدهاوج عصبانیت استاد موقاری هم به نظرم بازم تو تورق دهم قسمتای گیاهیشه نمیدونم چرا دلشون از یه چیزی پر بود
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 دقیقا
داخله تورقای گیاهی،قشنگ میگفتی الان میان از همون پشت سیستم کتکت میزنن
-
@0yasin-sh0 خوبه
موفق باشید...نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 مچکرم همچنین
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینقد که من قبل رفتن به دندون پزشکی
استرس میگیرم قبل روز کنکورم نمیگرفتم -
@0Farzam0 دقیقا
داخله تورقای گیاهی،قشنگ میگفتی الان میان از همون پشت سیستم کتکت میزنن
Seyed sadegh Razavi
یه فحش خیلی کوچول مچول هم اونجا رد و بدل شده بود
من اطلاع دادم ولی علاقه ای به ادیت نداشتن -
بچه ها من یه کلاسور گذاشتم برای نکات تست ها ؛ولی خب نمی دونم دقیقا برای ریاضی و فیزیک نکات تست ها رو چطوری نویسم !!
یعنی می دونین چیه ؟ از اونجایی که ریاضی تیپ تست های مختلفی داره نمیشه خب بیای از هر نمونه تست یکی رو بنویسی ️
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ببین برای ریاضی فیزیک فرمول هارو بنویس بعد مثال های اسون به سخت برای خودت بچین...
-
Seyed sadegh Razavi
یه فحش خیلی کوچول مچول هم اونجا رد و بدل شده بود
من اطلاع دادم ولی علاقه ای به ادیت نداشتنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 آره
️
-
پرستو بابایی ببین برای ریاضی فیزیک فرمول هارو بنویس بعد مثال های اسون به سخت برای خودت بچین...
@0yasin-sh0
خیلی ممنونم سعی می کنم همین کار رو انجام بدم
-
@Catherine
اخه خیلی قشنگ میشه بعدش
تست رو که میبینی عشق میکنی میگی این بابا که آشغالههههه(به قول استاد موقاری)
بعد گزینه بعدی رو میبینی میگی نه ببین این رو گفتی دوست ندارم دیگه
بعدش دو گزینه رو چک میکنی و میزنیشنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
تحلیلای اقای موقاری خیلی خوبه اینو قبول دارمکلا نیشم بازه توی فیلماشون:/
-
INTJ
کی هست اینجا؟؟؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی قرار نیست تست بنویسی
نکته مینویسی مثلا من از یه تست یاد گرفتم که
اگه تو نامعادله گویا هر چهار طرف مثبت باشن میشه طرفین وسطین کرد میام اینو مینویسم تو دفتر
یا مثلا یه سوالو غلط حل میکنی علت غلط نوشتنتو مینویسی تو دفتر و ... -
@0yasin-sh0 چجوری بخونم خب
من که درسنامه رو میخونم ولی درصدام خوب نیست اصلا
خودمو وین طور توجیه میکنم ک ماز زیستش سختهنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393
این روشیه که ی مدت انجام میدم . خوب بوده برام:
خواستی تو هم امتحانش کن شاید برای تو هم جواب بده:
یک گفتار رو از رو کتاب بخون(یک بار)
بعد برو سراغ تست، و هر تستی که میزنی ، بعد از اینکه روش فکر کردی، برو دنبال جوابش تو کتاب(که همون نکته در کتاب خونده بشه) و اگه جواب برو پیدا نکردی ، برو سراِغ پاسخنامه خود کتاب کمک درسی. و نکته جدید رو یادداشت و یاد بگیری.
تست ها رو به صورت ضریب دار. همینطور بزن تا تموم بشن. در اینجا تو چند بار برگشتی رو متن کتاب و کتاب رو هم حین تست زدن خوندی. و آموزشت اینجا کامل تر و مفید تر میشه. (در اینجا اگه تست ها رو نفهمیدی و مراجعت به کتاب زیاد شد ، عادی و درسته.)
بعد از اینکه این مرحله تموم شد. برو سراغ متن کتاب و اول تا آخر گفتار رو بخون. در اینجا وقتی متن کتاب رو میبینی ، همراش طرز سوالش در تست ها هم یادت میاد. (دید طراح رو پیدا کردی)
بعدش دوباره میریم سراغ تست. که در اینجا تعداد غلط هات خیلی کمتر میشه(به طو عادی)....
یکم ممکنه طولانی باشه. ولی کاربردیه.
موفق باشی