هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خداحافظ آیناز
دلم برات تنگ میشه🥺 -
از همین جا اعلام میکنم چون که آنفالوم میکنید آنفالو خواهم کرد
مجهز به آنفالویاب
مرسی عاحححح/: -
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Elham650
-
-
برگرد
عاشق ترین همدرد
آخر چگونه از خیالت بگذرم
برگرد و غمگینم مکن
....♡ -
aynaz masoumiنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط aynaz masoumi انجام شده
@ناظم M.an
سلام
پریروز مجتبی ازاد یه نقد خیلی قشنگ کرد.
ولی بخاطرش اخراج شد.
شما که انتقاد بچه ها رو گوش نمیدین یا اصلا بررسی نمیکنین و فقط کار خودتونو انجام میدین دیقا انجمن رو زدید واسه چی؟
بجا اینکه به انتقادات بچه ها گوش بدین میزنین اخراج میکنین.
دیقا مثه حرفشون که گفتن مثه خرگوشی میمونه که بهش هویج میدن ولی با چوب میزنن تو سرش.
فیلم رایگان در اختیارمون گذاشتین ولی اگه یه انتقاد کنیم میزنین اخراج میکنین بچه ها رو.
ایشون تنها نبودن خیلیای دیگه بودن که حرفشونو زدن ولی با اخراج کردنشون دهنشونو بستین تا ببشتر انتقاد نکنن ازتون.
واقعا کار زشتیه خیلی کار زشتیه. -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Ansel on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri
و تو چه میدانی که طومار چیست -
در هر سال ماهی هست که
در آن ماه روزی هست که
در آن روز ساعتی هست که
در آن ساعت لحظه ایست که
هر کس اگر بخواهد میتواند
در آن لحظه بهترین هارا رقم بزند -
الان میتونم پنکیک رو بگم ولی عکس ندارم از اونایی که خودم پختم..
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to aynaz masoumi on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
aynaz masoumireplied to f.nalist on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farzam-Yousefi اوکی مرسی
-
ادم ده هزار تا دفتر و خودکار داشته باشه که از لوازم التحریری میخره
لذت این دفتر و سر رسید و روان نویس و تقویم های تبلیغاتی یه چیز دیگه اس
نمیدونم چرا انقدر دوسشون دارم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to aynaz masoumi on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi
راهنمایی کنم خودم اخراج میشم
یه ذره از هوشتون استفاده کنید@ftm-montazeri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Farzam-Yousefi قدرت تخریب حرفت بالا بود
یا ابلفضل اینو نوشتید الان من یه طومار تحویل میگیرم با یه اخطار
-
-
یا ابلفضل حالا اخراج نشم
-
aynaz masoumireplied to آقایِ همساده on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 عجب واقعا کار زشتیه
-
آقایِ همسادهreplied to aynaz masoumi on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aynaz masoumi شنیدم که چک میشه
پست 551841 از 1000113