هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سید سلام
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 سلام فرزام جان️
حال و احوالت؟ -
Seyed sadegh Razavi
مشکل که همیشه بوده ولی خب بعضی وقتا از حیطه مدیریت آدم خارج میشه -
@0Farzam0 سلام خوبی؟
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Seyed sadegh Razavi on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
خبری نیس
ترم یکی ها همون کلاس سیزدهم حساب میشن
ولی به دور از شوخی خط دومم تقریبا همونطوره تا با فضا آشنا شی تا به جامعه جدید و دغدغه جدید و اینکه هدفت تو اون دانشگاه آشنا بشی کار داری -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-MJ هعی️
ایشالا هرچی زودتر روال بشه اوضاع️️ -
شیشه از جمله وسایلی هست که هر ضربه ای بهش میخوره تو خاطرش میمونه و بعضی وقتا با یه ضربه خیلی کوچیکه میشکنه:))))
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Seyed sadegh Razavi on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
تو رو میگم آقا صادق
نوشتی بد نیستم
چیزی شده؟ -
Seyed sadegh Razavi
ممنون
لطف کردی️ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs خیلیم عالیشما که تجربشو داری،حدودا چقدر طول میکشه تا با جو اونجا کامل آشنا بشم و چم و خم کار دستم بیاد؟؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Seyed sadegh Razavi on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
من خداروشکر زیاد اوکی نیستم
تو چطوری؟ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-MJ وظیفس
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-MJ
سلام امیرجان
من خداروشکر حوالی امتحانا
تو چطوری.؟ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 بخاطر درسا اوکی نیستی؟
منم بد نیستم،میگذره️ -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Seyed sadegh Razavi on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
داداش خودم هنوز تو چَمِشم تا بیام خمش تا برسه دستم فک کنم تموم شده -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Seyed sadegh Razavi on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 بخاطر درسا اوکی نیستی؟
آره داداش .
منم بد نیستم،میگذره️
خداروشکر
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۸ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs من نه اتفاق خاصی نیفتاده
یکم ذهنم درگیره فقط
️ -
ولی تودلی واقعا سم خون رو میتونه افزایش بده
554954/1000113