هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@Soniaaa این یه مثال بود از کنکور۹۳
که با تاثیر قطعی برگزار شد -
@Soniaaa
بجنورد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
کنکور 93 وضعش بازم با الان یکی نیس دقیق بگیم زیر 19.16 بدبخت شد و اینا -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to سید حسین حسینی 0 on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین حسینی 0
فک کنم شهر خودتون بود یا نزدیکش دگ نه ؟ -
@Soniaaa
اره نزدیکشه ....ولی هیچ وقت فکر نمیکردم رادیولوژی همش فیزیکه.... -
@Soniaaa
۱۹/۱۶ واسه امساله
مثال ۸۰ درصد واسه ۹۳
و خب اون موقع تاثیر قطعی بین ۲۰ تا ۳۰ درصد بوده و الان شده ۴۰ درصد -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to حسین کاظمی 0 on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
شاید به خاطر اینکه شیمی بود اینطوری ناراحت شدم ولی اگه ریاضی بود خوشم میومد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to سید حسین حسینی 0 on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین حسینی 0
اره خب وارد رشته میشید دیدتون باز میشه -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
ببخشید
شما الان با چه رابطه ریاضی حکم میکنید؟ -
ازلحاظ روحی نیاز داشتم الان روز بود بااسمون آبی و خورشید وسطش ولی نه خیلی گرم ازین آفتابیا که کیف میکنی نور بخوره بت و بدمينتون بازی کنم
قهوه درست کنم
ودفتردل بخونم... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
خب سنجش گفت این 19.16 و ؟
اصن هیچی مشخص نیس تازه مجلس میگه اگه معدل تاثیر بده دولت و سنجش خلاف قانون عمل کرده
قشنگ روهواییم ... زدن ب اعصاب کنکوریا -
@0Farzam0 اینو من نمیگم اساتیدی که در این زمینه فعالیت می کنن میگن
-
@Soniaaa چخبره؟
-
@Soniaaa بعد کنکور دی دیگه هر چی باشه معلوم میشه
با این وضع تقلب و این تاثیر زیاد معدل واقعا یه فاجعه به بار میاد... -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
مشاورای کنکوری و دبیرای دروس عمومی ک دردشون پوله :(( -
@Soniaaa نه اونا نه
منبع معتبره -
مادر چیست
موجودی که به همه چیز گیر میدهد -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
اساتید اشتباه میکنند
گروه آموزشی ماز با اون عظمتش که همه چیش رو مث کنکور کرده و همیشه زودترین تحلیل و تراز شبیه کنکور احتساب سهمیه هارو میاره یکی از مسئولای ماز که هادیان فرده گفت تا یه کارنامه سنجش نده هر حرفی فاقد صلاحیته -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۹ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
سلامتی
بحث 1402 تمومی نداره از سال پیش تا الان هنوزم تکلیفش مشخص نیس
555481/1000113