هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftmreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm گفتی شاید بشناسی. سرکارم فکر کنم
️آفرین باهوشییی
شارلوت بود -
لینک ناشناس میذارم خزش میکنن
بازی شطرنج میارم خزش میکنن
چه خبرتونه بابا خودتون باشید مگه خودتون چشه ؟ -
-
-Dr_Ugger-نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شده
بیاید بازی https://lichess.org/MEfcV8GP
شطرنج... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to اهورا on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری
میشه قوه ی تخیل -
عجیبه
-
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
داداش چه imagination خوبی داری
الان توجه کردم دیدمسوراخ قفلهاره از همونا که گفتی نمیدونم چیه دارم اگه چیز خوبیه
-
_Biliifti_replied to amir ahmadi on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
ها الانم میگم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0-0ftm on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm گفتی شاید بشناسی. سرکارم فکر کنم
-
0-0ftmreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 خو نمیشناسیشششش
-
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0-0ftm on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm خو الان من از کنکاوی دارم دود میکنم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to اهورا on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری
-
0-0ftmreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 شاید نخواد
-
کی اومده با من داره بازی میکنه؟
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi ️دیوونه
-
@farzam-yousefi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
چرا به خودی زدی؟
ای وااااای
من در مقابل بخپاهاش باهاش خودیم وگرنهجنگ داخلیمون شدید تره
-
amir ahmadireplied to _Biliifti_ on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با کلت زدن به کسی که با بطری اب میخوره رو عادی سازی کنید
اون روزم گفتی کسی که چای نمیخوره -
Infinitie. Areplied to 0-0ftm on ۱۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm دقیقن
خواهش میکنم
پست 555781 از 1000113