هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
میزنه فرزندم انور قلعه داره -
خیلی موقعیت خوبی بود حیف شد
همون لحظه ای که فیلش جابه جا کرد بعدش قشنگ کیش و مات می شد
نمی تونست قعله هم بیاره جلوش چون با وزیر کیش می شد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs
خسته نباشید -
@Soniaaa
نه قبلش نمی تونست کناز قلعه سمت چپش اسبش بود
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
خب اسبو برداشت
شایدم دقیق موقعیتی ک میگی یادم نمیاد -
@Soniaaa
خیلی عالی بودین
باخت هم شده جزئی از بازی های ما -
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
با وزیر میزنه
خودم فکرشو کرده بودم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs
کلا جزوی از زندگیاست حالا بازی هم ی بخششه مهم نیست -
@Soniaaa
عووههه اصلان اون جناب رو ندیدم
تو کمین بوده -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
حالا یک بازی هم من کنم مغزم
اروم بشه قشنگ باز بشه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
بفرست لینکو
منو سفید بزن -
وقت دارید یک بازی دیگه؟
درضمن منم بلد نیستم لینک بزارم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
بزار بفرستم -
@Soniaaa
کاشکی بلد بودم
اونوقت چرا که نه سفید می زاشتم -
jahad_121
منم احتمال دادم بیارن بزنم راهم باز شه
یه بار هم میخواستن قلعه و اسب رو با وزیر بزنن آوردن جلو اما حواسشون به اون یکی قلعه نبود و متوجه شدم اشتباه رفتن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ATY
با زمان؟
556201/1000113