هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi .
دمت گرم دومی تصویب شد -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 چاکرتم من🤍
-
نیازمند اینم که بهم خبر بدن مدارس تعطیل شده و امتحانی برگزار نمی گردددددددد...... هوف
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _____ on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ooo
ما که هنوز امتحان دادن قسمتمون نشده
دو تاش افتاد آخرین امتحان -
اهوم یادم میمونه...
و اون روز هم نزدیک.....
از رگ گردن بهت نزدیک تر..... -
تمام مقاطع تحصیلی تعطیله ولی امتحانات داخلی مدارس و نهایی به قوت خود باقیست
شیشه فروشششششش ............................... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-BARDIA
تو البرز فقط امتحان نهایی ها باقیست -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-BARDIA بچه های دوازدهم همیشه خدا از همه چیز و همه کس حسابشون جداس
-
@AMIR-BARDIA
الان اصفهان رو دائما هي تعطیل میکنن...
همه پسر عمو های من پشت سر هم تعطیل شدن....
بعد میان به من میگن آبجی پاشو بیا اصفهان چند روز تعطیلیه خوشبگذرونیم
شما ها تعطیلید نه من -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _____ on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ooo
خیلی مسئولین البرز هوای مارو دارن مث اینکه
مدرسه به خاطر آلودگی هوا تعطیل میکنن بعدا بچه ها میرن بیرون دور بزنن -
آرامش خودمون رو حفظ میکنیم که حرص نخوریم بیشتر از این
-
نباید اینجوری میشد
-
@0Farzam0 امتحانات داخلی مدارس اصفهان هم به حال خود باقیست
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-BARDIA
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _____ on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
با تشکر از مسئولین البرز️یه حسی بم میگه بچه هاش امتحان ریاضی و شیمی داشتن این چند روز
-
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi فکر کنم کل امتحانات متوسطه و نهایی دوازدهم به حال خود باقیست انگار فقط دبستانی ها رو تعطیل کردند کامل
دانشگاهی ها هم کامل تعطیلن
556918/1000113