هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
خیلی متشکرم
جامعه 2 ماه افتاد تنش سر این بحث بعدا میگید تنش زا نیستش -
@0Farzam0 ببین.. بستگی داره خدایی.
نمد یادته یا ن ولی مثلا قبلنم یبار اینجا ی بحث توپ بود درمورد نوع پوشش.. ن پیامی پاک شد ن کسی اخراج شد
اما اگ تو بحثو ببری سمت سیاست دیگ...
هرچن تو ایران حرف زدن درمورد بستنیم تهش ب سیاست میرسه.. -
AmirBarsamreplied to AmirBarsam on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
@AMIR-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey یه لحظه گفتم اون هم رو بولد کردی براش بنویسی یه مولکول آهن داره
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
خیلی متشکرم
جامعه 2 ماه افتاد تنش سر این بحث بعدا میگید تنش زا نیستشهر پیامی تو نظرتون تنش زا هست گزارش بزنید
اگر واقعا تنش زا بود برامون نوتیف گزارش هم اومده بود -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
ممنونم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Michael Vey on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
بله درسته -
-
بازم با این صحبت ها گزارشی نیست...
-
@AMIR-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه خدا اسم امیرها بد در رفته
وگرنه به جز امیر کبیر امیرهای صالح دیگه ای هم هستند در این کره خاکی
یعنی یه سریا یه جوری رفتار میکنند باید به امیرها امیدوار شد
.
پ.ن: امیدوارم متوجه شده باشیدهمون ی دونه هم استثنا بوده خدا از دستش در رفته
پ ن:شوخی بود ناراحت نشه کسی:'/ -
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Danial.al on ۱۱ دی ۱۴۰۱، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al
اینو نمیدونم راستش
ولی حرفاش با خیلی دیگه از آدما فرق داره با اینکه با اون آدما همکاره -
اوففف خدایی این ادمای اینجوریو باید برد تو دنیای روزگارانی در مریخ
برن اونجا فامیلیشون بشه فامیلی زنشون خودشون بشن خونه دار و زنشون اجازه نده برن بیرون خونه کار کنن و تو انتخابات بزور بهشون حق رای بدن و برا ازدواج بشینن جهیزیه بخرن تا زنا بیان خواستگاریشون
بخدا ک مردا این سریالو ببینن دلشون میخواد خودشونو دار بزنن ولی دلشون میخواد زنا اینجوری باشن
هعی زندگی.. خوب نیس ادم چیزی ک برا خودش اونو خجالت اور و ناپسند میدونه برا بقیه خوب بدونه -
Mr.Amir1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
خوب چون بحث تنش زا نیست
میترسم دو روز دیگ اینجا راه هم بریم یکی گزارش بزنه بگه خوشم نیومددرسته
نه دیگه اونطور که گزارش زده بشه یه طور دیگه بررسی میکنیم -
Mr.Amir1 اونطوری نه تنها پستت پاک نمیشه بلکه اون قسمت گزارش زدن فرد مقابل غیرفعال میشهتجربه داشتم
-
Mr.Amir1 والا من غلط کنم دگ چیزی بگم ما ی چیزی گفتیم ک کدبانو ارزش خودشو از دست داده و دگ کمتر استفاده میشه اینا پدرمون در آوردن اصلا نمیفهمم ک چی میگن یکیش اومد گفت مردا ک نشستن زیر کولر کار میکنن من کشیدم کنار
-
این پست پاک شده!
557188/1000113