هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
مرسی که گفتی️ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@Soniaaa
همه رو خوندم؛ این همه دوستات دلیل آوردن برات که آره به خاطر این دیر گفتیم ولی آخرش شما هی حرف خودتو زدیپ.ن :ولی جدا خوندن چت های یه دعوا (یا احیانا بحث ) خیلی خوبه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to lO_Ol on ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
آفرین به نکته خوبی اشاره کردی ؛ این خیلی خوبه -
ما را نیز لبخندی خواهد بود...
-
شکسته قامت یه کوه به دست عشقی با شکوه...
-
-
Michael Vey چ خوب کشیدیییییی
-
ma.a مررسی:*>
-
-
Michael Vey ولی من همیشه با کشیدن موی بالا رفته مشکل داشتم و این اولین بار بود ک مث ادم کشیدم معمولا موهارو همچی روی پیشونی میکشم
-
اه اه اه
از خداتونم باشه رونالدو بیاد قائمشهر :| چ مسخره بازییه خب
رونالدو هرکیم باشه دلیلی نداره از قائمشهر و نساجی جوک درست کنین و مسخره کنین:| -
منکه هیچوقت دعاهام نمیگیره.. ولی خدا کنه نساجی ببره دماغ همه کسایی ک مسخرع میکنن بسوزه (مودبانه گفتم)
پفففف -
SepehrAlizadeh درسته...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا کنه قبولش کنه ..
-
50 سوال 40 د وقت 12 تا نزده
-
مروتی معاون امور آزمون های سازمان سنجش گفته ۲۹و۳۰ دی که کنکوره اینترنت کل کشور کامل قطع میشه تا امنیت ازمون به خطر نیوفته
-
-
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-BARDIA سکوت میکنم که منطقی تره️
-
jahad.20 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@gomname81 نرگس تورو اشتباه تگ کردم پایین
دلم برات تنگ شده دختر...سلام
منم عزیزم، منم
559987/1000113