هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آدمک
جسارت نشه ها من با تشبیه کردن خودش با شما بودم -
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جای اینکه بیان سامانه رو درست کنن یا بگن چرا بعد از دو روز هنوز نتونستن کارت ورود به جلسه رو ارائه بدن، میگن «نگران نباشید بچها، فوق فوقش کارت گیرتون نیومد شناسنامه ببرید حوزه»
ای خدااااجالب اینه حوزه ندونسته شناسنامه میبریم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Akito on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جای اینکه بیان سامانه رو درست کنن یا بگن چرا بعد از دو روز هنوز نتونستن کارت ورود به جلسه رو ارائه بدن، میگن «نگران نباشید بچها، فوق فوقش کارت گیرتون نیومد شناسنامه ببرید حوزه»
ای خدااااآیا میگن کدوم حوزه ؟!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آدمک on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک
خب خوبه
خیلیی خوبههه -
باید تو دو ساعت سه درس مرور کنم پس نباید سوالش حل کنم فردا سوالای جزوش حل میکنم کافیه الان فقط متن میخونم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ای خداااا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
اف نالیست من می فهمم ولی نمی فهمم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آدمک on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک
جسارت نشه ها من با تشبیه کردن خودش با شما بودم -
Aqua در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقد خوشحال بودم عمومی نیس
من الانم خوشحالم...ولی سود رو واقعا کنکوریای پارسال کردن...
-
چرا پیام نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
نه یه قسمتی اشتباه شد
اون قسمتی که گفتش گناه آدمی که میفهمه -
پرستو بابایی حاظرم حافظمو با ماهی قرمز عوض کنم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to آدمک on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Aqua اخه گناه کسی که میفهمه ولی حافظه لعنتیش جوابگو نیس چیه
من:
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرگ تو وسطه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ترجیح میدم کنکورمو بدون عظیمی تموم کنم
-
کنکوری خوندن دینی خیلی راحت تر از تشریحی خوندنشه
پست 56161 از 1000113