هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ای روضه ی مجسم گودال قتلگاه
... -
@Ozan-hs
اگه گل بودم حالا شب و روز خارم بدون تو بدون تو -
وقتی صبحونه نخوردی قرص نخور...
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شوهر خاله من سرطانشو با طب سنتی درمان کرد نزدیک 60 سالشه
بخاطر طب سنتی نبود
شوهر خاله ها نامیران
بی نهایتن
غیرقابل تجزیهن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
نه این انقد خوبه
شاعره
پسر عموی مامانمم هس
چن تا کتاب داره
انقد خوب صبت میکنه فقط مشکلش اینه گویا(من ک یادم نمیاد اینا تعریف میکنن ) من بچه بودم بستنی منو میگرفته شتر درست کنه -
@SERGIO-AMIR-BARDIA
اگه زورم میرسید هرچی تو میخواستی میشدم برات نمیذاشتم هوا بارونی بشه پشت ابرا بمونن ستاره هات! -
با بستنی، شتر؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
میگرفته میخوردتش ی شکل عجیب ک درمیومده میگفته این شتره بیا -
@Soniaaa گولت میزده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداروشکر ک خودم یادم نمیاد
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
اره -
یه لحظه حس کردم بهش فحش دادی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
-
amir ahmadi
نه این انقد خوبه
شاعره
پسر عموی مامانمم هس
چن تا کتاب داره
انقد خوب صبت میکنه فقط مشکلش اینه گویا(من ک یادم نمیاد اینا تعریف میکنن ) من بچه بودم بستنی منو میگرفته شتر درست کنهبستنی؟شتر؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
@Venus655
میگرفته میخوردتش ی شکل عجیب ک درمیومده میگفته این شتره بیا@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
نه این انقد خوبه
شاعره
پسر عموی مامانمم هس
چن تا کتاب داره
انقد خوب صبت میکنه فقط مشکلش اینه گویا(من ک یادم نمیاد اینا تعریف میکنن ) من بچه بودم بستنی منو میگرفته شتر درست کنهبستنی؟شتر؟
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
@Soniaaa
حاجعلی صادقلو؟
یه شعرشم اینطوریهنه یازیم غملی اوره کدن گینه یارسیز لامیشام
یوخ قراریم نجه مدتدی قرار سیزلا میشام
سایرام گونلری شاید کی بو هجان قوتولا
گله یاز گوللریلن بلکه ! باهارسیز لامیشام
-
amir ahmadi دادا اونا شوهر عمه هان
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs
نه حاجعلی نداریم ما -
فاقد اهمیت...
پیش به سوی آناتومی -
@Venus655
میگرفته میخوردتش ی شکل عجیب ک درمیومده میگفته این شتره بیا@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
نه این انقد خوبه
شاعره
پسر عموی مامانمم هس
چن تا کتاب داره
️
562667/1000113