هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
متشکرم -
@Saghi-Mortazavi
دو روزه کرونا گرفتم فعلا که از لحاظ جسمی خوب نیستم ولی کارها بد نیس و تقریبا روبراهه -
Gharibe Gomnamreplied to Hamid.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی
خدا شفا بده بهتون
شکر -
@حمید-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi
الحمدلله
شما خوبین؟شکر خوبم
چه خبر؟ اوضاع خوبه؟ -
Gharibe Gomnamreplied to Michael Vey on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
بستگی داره کجای مازندران باشی
اگر الان نوشهر و رامسر باشی چون در بیشترین فشار جو ممکن هستن چون نوشهر چاله ماننده
واسه همین هوا خیلی مرطوب و سنگینه هرچند خیلی سرسبزه
اگر سمت کلاردشت و عباس اباد باشی
هوا خیلی خنک تره چون فاصله نسبتا خوبی با دریا هست و باد ملایم میزنه
اما مازندران تا اواخر مهر هوا گرمه -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi اصن ب ملت میگی مازندرانی یجوری تعریف میکنن انگار وسط جنگلی چیزی زندگی میکنی. بمولا ما خودمونم داریم میپزیم
حالا ادم همشم وسط جنگل باشه کیف نمیده بش که
آره اون روزایی که ۳۵،۳۶ درجه بود -
@Saghi-Mortazavi
الحمدلله
شما خوبین؟ -
مثل بچه کوچیکا پشت خط بغضم گرفت نتونستم حرف بزنم️
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
آره ریحانه خانوم کرونا گرفتم
حالتون خوبه؟ -
_MILAD_replied to Michael Vey on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey تا ابد بذار تو دلت بمونه و بذار با این فکر که من از همه بهترم بمیرم
-
Gharibe Gomnamreplied to Hamid.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی
سلام علیکم
احوالات شریف؟
از برادر جویا شدیم کرونا گرفتید
خدا سلامتی بده بهتون -
@Saghi-Mortazavi اصن ب ملت میگی مازندرانی یجوری تعریف میکنن انگار وسط جنگلی چیزی زندگی میکنی. بمولا ما خودمونم داریم میپزیم
-
Gharibe Gomnamreplied to lO_Ol on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
اووووهچخبره -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Gharibe Gomnam
میشه کد گذاشت بعد کدو تو بیو نوشت اونی که مخاطب هست رو یدونه فالو انفالو زد نوتیف بره براش -
سلام
-
Michael Veyreplied to _MILAD_ on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ حس شیشمت.... اتفاقا ی نقد از تو تو ذهنم بود ولی حال نداشتم بنویسم
-
Gharibe Gomnamreplied to Saghia on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi
اره موافقم -
خطوط دفتر من سیم ساز را ماند
قلم معاینه مضراب سر به راه من است
-
ولی جدی همه فکر میکنن توی شهر های مازندران هواش خوبه
ییلاق هاشو ندیدین که منه مازندرانی هم میرم دلم نمیخواد برگردم
پست 564181 از 1000113