هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@_آرام_
سلامم چطوری اینجا بازی می کنید
جالب شد برام
فقط حقیقت رو میشه جرئت چطوری؟ -
@Amir-Reza-Babahabib این قدر بدبختیم ک الان اتوبوس هم نمیاد باید با اتوبوس ی جا دگ برم و پیاده
@Danial-al
داداش من و تو دقیقا تو تنها نقاطی واقع شدیم که احتمال ملاقاتمون کمتر از صفره چون من حاضرم سلاخیم کنن ولی تو اون گرما پا نزارم -
@_آرام_
ما نسل سوخته جدیدیم -
@_آرام_
جرئتو فیلم میگیریم میفرستیم -
@_آرام_
من هستم -
آدمی که پنجرهاش به بیابان باز میشود را نمیتوانی قانع کنی که بهار نزدیک است، نمیتوانی از زیبایی جنگل حرف بزنی و در عینحال توقع داشتهباشی بفهمد تو داری از چه حرف میزنی.
تفاوتهای دیدگاه آدمها دقیقا یک چنین تقابلیست. تو از دیدگاه خودت به جهان نگاه میکنی و باور نمیکنی جهان برای کسی که مقابل پنجرهی دیگری ایستاده، جور دیگری خودنمایی میکند و در نتیجه؛ هیچ توضیح و تفسیری برای همپوشانی و ادراک و تعامل، کفایت نمیکند.
مگر اینکه تفاوتها را بپذیریم و بی هیچ تلاشی برای قانع کردن آدمها، هرکدام به مسیر خودمان ادامه بدهیم.
طوفان
-
@_آرام_
مرسی️
همچنین -
@_آرام_
جرئتو فیلم میگیریم میفرستیم -
@Danial-al
گرما داره ...🥵
تهرانشم چیز دندون گیری نیست
توجه نکن
آب و هوا یچیز تو مایه های لندن
دسترسی یه چیز تو مایه های سیرالئون
اخلاق جامعه یچیز تو مایه های شمربن ذالجوشن -
@Danial-al
2500 -
سر درد چشم درد
خستگی بدن
عه چقدر از بازار بدم میاد وای اگر بی هدف هم بخوان برند بازارتقریبان یک مدت کوتاهیی رو همراه مامانم و خالم که اومده خونمون تو بازار بودم.
کلافه شدم اونا هنوز بیرون من دیگه اومدم رفتم خودکار گرفتم و خوراکی برگشتمکاش اصلان زنگ نمی زدم بهشون بگم کجا هستید یک راست میومدم خونه.
کلافه کنندو جزع بی ارزش ترین کارهاست برای من متنفرم از بازار -
سر درد چشم درد
خستگی بدن
عه چقدر از بازار بدم میاد وای اگر بی هدف هم بخوان برند بازارتقریبان یک مدت کوتاهیی رو همراه مامانم و خالم که اومده خونمون تو بازار بودم.
کلافه شدم اونا هنوز بیرون من دیگه اومدم رفتم خودکار گرفتم و خوراکی برگشتمکاش اصلان زنگ نمی زدم بهشون بگم کجا هستید یک راست میومدم خونه.
کلافه کنندو جزع بی ارزش ترین کارهاست برای من متنفرم از بازارjahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر بی هدف هم بخوان برند بازار
از تفریحات غیر قابل وصف محسوب میشه
-
@Danial-al
گرما داره ...🥵
تهرانشم چیز دندون گیری نیست
توجه نکن
آب و هوا یچیز تو مایه های لندن
دسترسی یه چیز تو مایه های سیرالئون
اخلاق جامعه یچیز تو مایه های شمربن ذالجوشن -
@_آرام_
جرئتو فیلم میگیریم میفرستیم@Amir-Reza-Babahabib
اینجا خیلی سخت میشه گذاشت.
مگه بارگزاری میشه من که موفق به ویسسم نشدم یک فایل صوت می خواستم بزارم برای تاپیک قران نشد که نشد