هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_ یه چن مدل اطلاعات باید بیافزایی ، از هاگوارتز نه ، از متافیزیک، از خطرات و خوبیش،
بعد با اطلاعات منتظر باشی،
در اینصورت حله ،
)دنیای واقعی رو گفتم )نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@qp در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_ یه چن مدل اطلاعات باید بیافزایی ، از هاگوارتز نه ، از متافیزیک، از خطرات و خوبیش،
بعد با اطلاعات منتظر باشی،
در اینصورت حله ،
)دنیای واقعی رو گفتم )توصیه میکنم امتحانش نکنید،
حسرت داشته های الانتون... حتی یه لحظه خوشی ،
قوانین سخت تر میشه و واکنش عمل سنگین ، دیگه خراش جسمی معنا نداره ، چون روحاً پاره پاره ای -
@qp
نه منظورم اصالتا بودنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut اصلتا تبریزم ،
تا شجره نامه ه کلا اینجارو نوشته -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@qp
گفتی خش
ی لحظه رفتم سمت یزد
خوب به سلامتی -
@qp
گفتی خش
ی لحظه رفتم سمت یزد
خوب به سلامتینوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut آهان ، نه اینجام ،
یَک یَک روزای خوش مال تو -
@qp در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
@Zahra-HD
فک کنم اگه با مدیر حرف بزنید دسترسی ارسال پست تو تاپیک رو به افراد معدودی تغییر بدن ، قبلا این آپشن بود چن سال پیش ،
مثلا واسه گروه فارغ التحصیلان ییا رتبه هاحرف خوبیه ها
ولی میدونی چیه
نمیخوام حرف ها یک طرفه باشه
مثلا الان یکی یه پست گذاشته که از همون سمی هاست و من میخوام به ریپلای روی اون پست حرف بزنم که آیا درسته یا نه
.
ولی از یه طرف هم یکم که معروف بشه هر کسی از هر جا مطلب میاره میندازه. که اینم بده. نمیشه که به هر حرف یوقت گذاشت و جواب داد
.
نمیدونم چی درسته... -
بچه ها اینجا اگر در حد ۳ ۴ دقیقه انلاین باشی...
اخرین بازدید تو پروفایل تغییر میکنه؟نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اگه پیام ندین و تغییر وضعیت ندین نه و اگه ورود و خروج نکنین یعنی بیرون رفتن و درون آمدن
-
@0yasin-sh0 اگه پیام ندین و تغییر وضعیت ندین نه و اگه ورود و خروج نکنین یعنی بیرون رفتن و درون آمدن
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_آرام_ اها مرسی...
-
@Zahra-HD
فک کنم اگه با مدیر حرف بزنید دسترسی ارسال پست تو تاپیک رو به افراد معدودی تغییر بدن ، قبلا این آپشن بود چن سال پیش ،
ولی میدونی چیه
مثلا الان یکی یه پست گذاشته که از همون سمی هاست و من میخوام به ریپلای روی اون پست حرف بزنم که آیا درسته یا نه
.
ولی از یه طرف هم یکم که معروف بشه هر کسی از هر جا مطلب میاره میندازه. که اینم بده. نمیشه که به هر حرف یوقت گذاشت و جواب داد
.
نمیدونم چی درسته...نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD بگو اختیارات رو مختص خودت کنن ،
هرکس هرچیطی داشت پیوی بگه یا جایی بهت بگه تو هم حرفشو تایید کردی و ... بیاری با امضا اون شخص بزاری اونجا -
@Zahra-HD
ولی میدونی چیه
.
.
نمیدونم چی درسته...فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD
خب شما همین طور بذارین
عمومی باشه
بعد به هر پستی جواب ندین
به ی سری از پست ها که خیلی میدونین مهم تره جواب بدین
بازم هرجور خودتون صلاح میدونین -
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخواد سپم نشه و مطالب خالص باشن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@qp
دوتا تاپیک دارن دیگه
یکیش مال گفتگو هست -
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@qp
دوتا تاپیک دارن دیگه
یکیش مال گفتگو هستنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut آره صحیح ، میگه هر اطلاعات رو نزارن اونجا ،
پیام آخر تاپیک اصلی رو ببین ، پایینش گفته که همه مشاور نباشن، افراد موفق -
@Zahra-HD بگو اختیارات رو مختص خودت کنن ،
هرکس هرچیطی داشت پیوی بگه یا جایی بهت بگه تو هم حرفشو تایید کردی و ... بیاری با امضا اون شخص بزاری اونجا@qp خیلی سخت میشه
بعدشم من که استاد همه چی دون نیستم
ب علاوه من که همیشه اینجا نیستم
دانشگاه شروع بشه مشغولیت زیاد و...
وقت نمیکنم -
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه زمانی یه آیناز دهقانی بود، فامیلید؟
-
@qp خیلی سخت میشه
بعدشم من که استاد همه چی دون نیستم
ب علاوه من که همیشه اینجا نیستم
دانشگاه شروع بشه مشغولیت زیاد و...
وقت نمیکنمنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD بگو تاپیک رو کامل پاک کنن ، زیاد فکرتو مشغول نکن ارزش نداره
-
نوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نهایت مشورت با من
-
باید یه فکر اساسی بشه
اینطوری نمیشه
-
بدن درد تموم شد گلو درد شروع شد:/