هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib بخاطر گواردیولا سیتی رو هم دوس دارم
-
DexterMoreRight تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
سیتی هفته پیش به ساوتهمپتون تههههه جدولی دو هیچ باخت حالا جلو منچستر شیر شده
خاک دو عالم بر سرت تن هاخ -
@Y-D-iut
حق تا روز قیامت -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib حاجی خیلی باختش به ساوتهمپتون پشم ریزون بود،خیلیییی
تو لیگ چلسی رو زد
تو جام حذفی هم چهار تا زد دوباره به چلسی
تیمای بزرگ دیگه رو هم اکثرا یا برده یا مساوی کرده
عجیب بود باختش -
من نمیدونم چرا فرگوسن وقتی میبینه تیمی که 30 سال پاش عرق ریخت و زحمت کشید داره اینجوری جلوی تاپ سیکس تحقیر میشه سکته نمیکنه!؟@!؟
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib والا عادت کرده دیگه بخدا
یونایتد تو این ۵ سال اخیر کم تحقیر شده مگه!؟ -
DexterMoreRight تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
حاجی الان تیم منتخب منطقه 11 تهرانم با چلسی بازی کنه میبره شون -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط Seyed sadegh Razavi انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib اینم حرفیه
-
DexterMoreRight تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
من جای فرگوسن بودم همون پارسال سر بازی 5-0 لیور خودکشی میکردم این ننگو دیگه نبینم -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib از درون پوکیده حتما بنده خدا
-
جونم برونووووووووووووووو
-
فرگوسن نفس بکش
-
کامبککککککک🥳🥳🥳
-
رشفووووووووووووووووووووووووورد
-
پشمااااااااااااااااااام
-
پیش بینی سایت نود مین درست در اومد دقیقاااااااااااا
-
فرگوسن احیا شد
سیتی نخوندمممممممممممم
نشنیدمممممممممممم
ن....ممممممممممم -
این پست پاک شده!
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib
بیخدا چه پاسی داد گارناچو🥲 -
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib قلبم پوکید
570357/1000113