هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to SiliS on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_POUYA_
اهان ولی فعلا ک من بچم اونا ی مرتبه بالاتر -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
-
@Soniaaa
هم تپه و کوه دیدم
هم آدم
حالا شما هرکدومو میخای اولی حساب کن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
@Soniaaa
اول جنگل
اون آدمه منظورم چهره آدم بودااا -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut
متوجهم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
اگر تصویر را از راست به چپ تجزیه و تحلیل کرده اید یا اگر بلافاصله متوجه ابهام آن شده اید، احتمالاً تصمیمات اصلی تر را دوست دارید.
این بدان معنا نیست که شما نمی توانید از تفکر منطقی استفاده کنید. شما فقط می خواهید رویکردی خلاقانه را هنگام تلاش برای حل یک مسئله اعمال کنید.من برعکس تو ازونور شروع کردم ب دیدن
-
@Soniaaa
سگه رووووووو🥲 -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sunniva on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
این 3 نقطه کنار پیامو بزن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Homayoun on ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
اصلنم خنده نداشت -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ دی ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
کدومادون سگه رو دیدین؟
اووقت یعنی چی میشه ؟ -
@Soniaaa
خوب بعدش چیطو میشه ؟
571273/1000113