هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
کدوم حرفم؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
بله خودتی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
مخاطب اینجاست؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون حرفت تا اعماق قلبمو درد آورد :///
-
فردا هم آزمون ماز دومین آزمونش
میرم که با قدرت زیست و ریاضیش رو در هم شکنم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی قبل اینک برم
میمونه رو دلم نگم اگ -
Imotional damgeeeeee
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
هر جور اوکی هستید
گفتم بهتون بگم شاید کمک کنم
من در آینده یه سری بهش میزنم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب خوش
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to آقایِ همساده on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650
ولی بعضی مواقع یه شکی میاد تو دلم
مگه میشه یه ادم انقدر قوی و با حس مثبت باشه اگه اینطوری باشه
بی شک اصن یه ادم عجیبی هستن -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
برا امسال آقاجانی ثبت نام کردم با تدریسش اوکیم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
ولی واسه اینم یه پیشنهاد دارم
با استاد مسعودجعفری پیش برید ضرر نمیکنید یه نگاهی به تدریسشون داشته باشید -
سید از آدمای ناب روزگاره
-
اولش شک کردم
چرا باید همچین شه
بیخیالش شدم
بعد دیدم عه خیلیا مثل من شدن
الکی الکی...
ولی فاقد اهمیته -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
@soniaaa 🥴 قانع شدم🥴🥴
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan
ایشالا ک میشه️ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
خودم میخوندم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
بنشینید کنار جوی و گذر عمر ببینید -
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
آخه مشاور ب من گف احتمالا میاری و تو حس میکنم بیشتر از من خوندیاومم نمیدونم...
ولی کلا امید چندانی ندارم بهش
باید دوباره زندگی و هدفمو بسازم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
همین کنکور 401
پست 574121 از 1000113