هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Mitra_ on ۲۷ دی ۱۴۰۱، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
@MitRah
ببین ما تو دی ماه جمعبندی میکردیم سالهای قبل خب کنکور دی کمک میکنه کنکوریلیزه جمعبندی کنیم تو حجم بیشتر زمان کمتر به نظرم اصلا ضرر نداره حالا یدور مرور بیشتر چ اشکالی داره
خوشحالم کلا ب حرف مشاورا گوش نمیدم -
Seyed sadegh Razavi
مهد عشق فوتبال 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 -
پیدا کردم
ای جونم
یعنیا اینا انگار همش نشونهاس
-
میگن حرفو بنداز زمین صاحابش برمیداره همینه
چ ربطی ب تو داشت اخه :// -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۷ دی ۱۴۰۱، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
چیو -
@Venus655 اگه یه بخش از اهنگ نیست:
هر که عیب دگران پیش تو اورد و بگفت
بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد گفت -
@Soniaaa
خودمم نمیدونم ولی خیلی قشنگه این میکس
یعنیا چی گفتم چی شد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۲۷ دی ۱۴۰۱، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
امیر داداش پس فردا کنکور داری -
اشتباه ریپلایی قشنگی بود
-
@0Farzam0
سلام آقا یوسفی خوبید؟
من تو زمین شناسی کمک میکنم فقط یه چیزی رو متوجه نشدم کنکور 1402 رو باید تحلیل کنم دیگه درسته؟
یا کنکور های قبل تر رو هم انجام بدم؟ -
@Soniaaa میدونم ولی این فرق داره
یعنیا نمیدونم چی بگم
میخوام یه کاری کنم امیدوارم بشه
یکی دو ساعت بیشتر وقتمو نمیگیره تو وقت استراحتام انجامش میدم تا فردا -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲۷ دی ۱۴۰۱، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
سانیا دی 1401 منظورشه برا اینک درصدامونو بگیریم بعد کنکور -
این پست پاک شده!
-
فقط یچیزی متنی تحلیل میکنید یا ویدیویی یا ویس
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Succinate on ۲۷ دی ۱۴۰۱، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
سلام متشکرم
امیدوارم حال شما هم خوب باشه
این کنکوری 1401 که برگزار میشه این هفته اگه شما لطف کنید این سوالات رو تحلیل کنید خیلی عالی میشه -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
سانیا دی 1401 منظورشه برا اینک درصدامونو بگیریم بعد کنکورآها من چرا حواسم نیست میگم 1402
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۷ دی ۱۴۰۱، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
کسایی مث شما که نوشتاری قشنگ تر توضیح میدن با نوشتن خیلی شیک و تر و تمیز
کسایی مث شیخ عزیزمون که با حرف زدن بهتر مطلب رو جا میندازن با وویس
کسایی هم مث خانم ناظم که تاپیک های زمین رو زدن با استفاده از ادیت های انجمن اینجا باشه خیلی خوب میشه -
میگم وقتی دبیرای مطرح کشوری تحلیل میکنن تو سایت ها میذارن چرا خودتون میخواین تحلیل کنین ؟
574121/1000113