هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
دقیقا
-
من پسر بد سینمای ایرانم.
-
M Tg چشم نوشتم
-
fatemeh8181 فهمید
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot پف نمیکنه
واو
در حیطه ی غذا هم اینجوری سرآشپزی؟!ن
بعدن شاید شدمخب از اونجایی ک ارادت خاصی ب غذا و دسر و کلا خوردن دارم فالوت میکنم لازممی
-
81Sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو الان باس روزی ۵ ساعت مطالعه داشته باش
بزار استاد ها رو ببینم اصلا ببینم چی میگن
هنوز ثبت نام نکرده
اونقدر توصیه کردن بهم -
پارسال بابام ۵۰تومن بهم داد گفت برو یه موس بخر
خودمم ۵۰ گذاشتم روش یه جنس خوب بگیرم
فتم تو فروشگاه گفتم اقا ببخشید یه موس کامپیوتر میخواستم
گفت بی سیم؟ گفتم بله
گفت ببین یه موس داره برامون میاد ۸تا دکمه داره مخصوص گیم خداسسسس عالیه گفتم اره همین خوبه کی میاد؟ گفت پنج شنبه بار میرسه گفتم عالیه قیمتش چطوره گفت قابلتو نداره مفته گفتم جدی پس رواله اگه قیمتش مناسبه گفت اره بابا ۶۵۰ تومنه
منچقدددددد ارزون حتما یکیشو برام نگهدار و ...
الان یساله جلو مغازش میخوام رد شم میرم اون دست خیابون رد که شدم دوباره بر میگردم این دست و ادامه میدم به راهم... -
fatemeh8181 فردا حتما برام عکسشو هرچی شد بفرست حتی اگه خراب شد هم بهت میگم چیکار کنی دوباره
-
@roghayeh-eftekhari چرا فهموندی بهش
-
Sharllot پف نمیکنه
واو
در حیطه ی غذا هم اینجوری سرآشپزی؟!ن
بعدن شاید شدمخب از اونجایی ک ارادت خاصی ب غذا و دسر و کلا خوردن دارم فالوت میکنم لازممی
-
M Tg باش باید اول برم خرید اگه گوشیمو دادن چشم
-
M Tg توی پخت املت هم سررشته داری؟
-
@kosar-mottaghi
والا دهنمون رو ساییدن -
Infinitie. A املتم بلد نیسیییی
-
Infinitie. A من دکترای درست کردن نیمرو از دانشگاه هاروارد دارم
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi بحث اینه چرا همچین اتفاقی اصلا باید رخ بده
تمایل داده شد...حالا شما بیاید پاسخ امیالتون رو ندین تا بعدا بهترش رو بهتون بدیم یا پاسخ بدین و بعدا بابتش عذاب ببینید بعد هم مطرح میشه که اختیار دارید و مختارید در تصمیم گیری
این اختیار نیست این جبرهمه ی تمایلات انسان بلنفسه خوب با بد نیستند که پاسخ گویی آنها تعیین کننده است باعث عذاب دنیای دیگه بشه یا رفع نیاز و آرامش این دنیا و آخرت
برآ مثال
یه چیزی تو وجود ما هست که دوست داره چیزای بهتر داشته باشه، بعضیا که نداشته باشند چیزی رو دوست دارن بقیه هم نداشته باشند یه صورت حسادت از این قوه استفاده می کنن
بعضیا از این احساس برای پیشرفت استفاده می کنند بهش میگن قبطهشما زمانی بهش میتونید بگید اختیار که قبل از دادن تمایل بگید انتخاب کن...من بعد از اینکه تمایل بهم داده شده مجبورم به تمایلاتم پاسخ ندم وگرنه که بدبختم میکنن اونور
حالا بیومدن به من بگفتن این تمایلات هستن...اگه بخوایشون وارد جایی میشی که مجبوری بهشون جواب ندی تا بهترش نصیبت شه یا جووب بدی تا ما به حسابت برسیم
اونوقت میشد اختیار...حق انتخاب قبل از شروع بازی
البته این رو هم من بگم که کلا به وجود همچین سیستم پاداش و مجازات باوری ندارم...صرفا طبق فرض مطرح شده خواستم بگمآره میدونم اگر دوست دارید در موردش صحبت کنیم
-
fatemeh8181 همینطوری
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پارسال بابام ۵۰تومن بهم داد گفت برو یه موس بخر
خودمم ۵۰ گذاشتم روش یه جنس خوب بگیرم
فتم تو فروشگاه گفتم اقا ببخشید یه موس کامپیوتر میخواستم
گفت بی سیم؟ گفتم بله
گفت ببین یه موس داره برامون میاد ۸تا دکمه داره مخصوص گیم خداسسسس عالیه گفتم اره همین خوبه کی میاد؟ گفت پنج شنبه بار میرسه گفتم عالیه قیمتش چطوره گفت قابلتو نداره مفته گفتم جدی پس رواله اگه قیمتش مناسبه گفت اره بابا ۶۵۰ تومنه
منچقدددددد ارزون حتما یکیشو برام نگهدار و ...
الان یساله جلو مغازش میخوام رد شم میرم اون دست خیابون رد که شدم دوباره بر میگردم این دست و ادامه میدم به راهم... -
@roghayeh-eftekhari
-
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg توی پخت املت هم سررشته داری؟
خیلی
استادیم
اصن املت درست میکنم مزه لازانیا میده
58221/1000113