هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Maryam Nateqireplied to _Biliifti_ on ۱۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
@narjes-hashemi
ای بابا تیکه نبود که
دیدم تو بد دوره زمونه ای دارم زندگی میکنم
واسه همین گفتم
ولی بازم جای شکرش باقیه... -
یکی تو انجنه تو 1 روز 100 بار امضا و پروفایلشو عوض میکنه
بازم بر میگرده سر همون اولیا
خدایا خودت شفاش بده
-
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
z Gheibi ببخشید من دست و پا نشسته وارد بحث میشم
ولی منظور دایی جان اینه که چرا من باید خلق میشدم که حالا بخوام به خودم سختی بدم و بخاطرش اذیت نشم!! در حالیکه اگرم سختی به خودم ندم، باعث میشه عذاب بشم!!
اگر به وحود نیومده بودم هبچکدوم از این داستانا نبود!!!
با اینکه من جواب این سوالو خیلی گشتم دنبالش، و یه جواب هم پیدا کردم، ولی خب من خیلی قبولش نکردم و جزو سوالاتمه، اگه میدونید ممنون میشم کمک کنید توی جوابشبخش عذاب را من درباره ش حرف نمیزنم چون خیلی اعتقاداتم فرق داره و دوس هم ندارم یه بخش زیادی از اعتقاداتم را عمومی کنم اشکال نداره که؟!
z Gheibi -
تو همین انجمن یکی هست
بهش بگید خار بشه بره به چشم حسود:// -
-
z Gheibi
یه جواب میتونه این باشه که هستی و وجود داشتن، بر نیستی و نبودن غلبه داره و انسان هستی رو داره! و در واقع اگه نبود اصن همچین سوالی براش پیش نمیومد که حالا بخواد بگه چرا اینطوره، این یک
دو اینکه، میگن اصن این حرف درست نیست! از این نظر درست نیست چون انسان سرشار از توانایی و موهبت و این داستاناس، و میتونه به درجه و مقامی برسه که با خودش بگه •واقعا من به در همین حد(اینکه بخوایم به نبودنمون و اینکه چرا عذاب میشیم) بودم که دنبال این بودم که خودمو رشد ندم؟؟؟و ویژگیای فطریه خودمو کنار بزنم و بخوام با مطرح کردن این سوال بالا، خودمو در همین سطح پایین نگه دارم!!؟؟؟
با اینکه شاید خیلی درست نگفتم، ولی مضمون کلیش همین بود فک کنم، و خب خیلی منو قانع نکرد -
@narjes-hashemi
معلومه که -
Maryam Nateqi ولی تیکه خوبی بود
-
-
@narjes-hashemi
هی خدا -
من حسود نیستم
فقط دعا کردم از این بلا تکلیفی در بیای
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Infinitie. A کافیه
کثافت ۴۰تا روش کثیف کمته؟
شرور ملحد -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرجور که خودتون صلاح میدونین مشکلی نیست فقط ممکنه مثل اوندفعه که هم پستای من پاک میشد هم شما خوششون نیاد
️یهو من وسط خوندن پیام میدیدم پاک میکردن ادمینا
گفتم خوششون
z Gheibi -
amir ahmadi
الان اگ انجمن ورژن قبلی بود
کل محتوای عکستو ول میردن گیر میدادن ب انگشتت اون گوشه
ناخونت بلنده
58541/1000113