هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دیگ داره زور خستگی بم میرسه
خراب کاری میکنم
زدم یکی از مرنگارو هم شکوندم -
z Gheibireplied to Infinitie. A on ۱۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده
Infinitie. A میشدم که حالا بخوام به خودم سختی بدم و بخاطرش اذیت نشم!! در حالیکه اگرم سختی به خودم ندم، باعث میشه عذاب بشم!!
یه خلا اینجا داریم آیا سختی و عذاب از نظر شما یکی هستند؟
-
amir ahmadi اگه بدونی چه خطری تهدیدت میکرد
آره آره چاپ نهایت دومشو میخوام!!
این تاریخ فرهنگ هنری که میگی تاریخو گفته؟من تو مایه ها عکس دیشبت گفتما -
Sharllot یک ناخونم کوتاهه
دو ورژن قبلی رو حواسم بود برا همین عکس رو کات کردمه -
amir ahmadi
بریم سر بحث؟ -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani ویژگی ماده تزاحمه
یعنی تو نمیتونی همزمان در دو مکان باشی ، همزمان در دو زمان باشی و...
تو همزمان نمیتونی صد تا لذت( اسم هوس روش نمیذارم ، تمایل یا لذت( که تمایل انسانها)) رو با هم داشته باشی
چون با هم تزاحم دارن تو نمیتونی همزمان هم لذت خواب رو تجربه کنی و همون موقع لذت خوردن
و این که به خاطر اینه که ماده محدوده
تو همچین دنیایی اگر فقط مشغول یک تمایل بشی مثلا خوردن( فقط مثال های ساده میارم شما تعمیم بده) از بقیه تمایلات باز میمونیم
مثل رشد سرطانی
رشد سرطانی هم یه نوع رشده پیشرفتهاما مخل باقی اعضااست چون فقط یک قسمت رشد کرده و تزاحم وجود داره
توی دنیای غیر مادی تزاحم وجود نداره
این که تزاحم وجود نداره باعث میشه همه چیز بیشتر بشه و یه اوج برسهمنم موافقم و مثل تو نمیپذیرم پاداش فقط همین چیزا باشه یه بخشیش که گفتم به خاطر اینه که ما درک کنیم یعنی چی و به ذهن مون نزدیک بشه
اما آخرت وقتی ماده نیست لذت ها و پاداش هاش هم فرای ماده است و به هیچ وجه اینا نیست
میگن: اگر در اصل، دین حب است ...( فاضل نظری) و دین میخواد مارو به اون منزل مقصود برسونه پاداشش هم یه چیزی درزمینه حب و عشق و.. استخب من درباره تزاحم اطلاعاتی ندارم و ویژگی اون دنیا
تفاوتی که بین من و تو هست اینکه احتمالا کتاب های زیادی که درباب قیامت هست را خوندی و من کم خوندم یکی دیگه اینکه احتمالا وسعت نویسندگان و کتاب هایی که میخونی برای تو بیشتره ولی برای من خیلی کمه دلیلش هم نگم لطفا
و حالا به این نقطه رسیدیم که هم من و هم تو نظرمون اینه که اون ها پاداش نیستن و پاداش وجود حقه که خب خیلی ارزشمنده -
z Gheibi رواله
-
z Gheibi نه خب سختی با عذاب فرق داره
نمیدونم دقیقا منظورتون چیه ولی نه یکی نمیگیرمشون
سختی صرفا منظور سختی ایه که تو دنیا من به خودم وارد میکنم تا مثلا جلوی خودمو از انجام بعضی کارها بگیرم -
-
amir ahmadi
ن برا پسر کلا نباید سفیدیش دیده شهوگرنه بلنده
عه ایول ایول -
@narjes-hashemi
ینی میخوای بگی من نمیدونم چی معرفی میکنم؟ -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot اره دارماشپزخونه رو تمیز میکنم
تنهای تنها یا منظورت بدون پدر مادره!؟ :|
اساسا تنها؟! :| -
Sharllot سه تار میزنم اصن باید بلند باشن
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani نه چه اشکالی میتونه داشته باشه
هر جور راحتی
عذاب رو چی منظور کردی سختی؟ اگه دوست داری بگوعذاب را همون جهنم و اینا گرفتم اشتباه؟
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot اره دارماشپزخونه رو تمیز میکنم
تنهای تنها یا منظورت بدون پدر مادره!؟ :|
اساسا تنها؟! :|خودمم و خونمون
حالا کدومش میشه؟
58561/1000113