هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hamid.s چه با حوصله
ما اگه یه ربع استاد نیاد پا میشیم میریم سایت کامپیوتری یا سالن مطالعه -
-
f.nalist ایول داره
آخه میدونی عملا کاربردی برا ما نداره
واسه همین خوندنش برامون سنگینی میکنه
ولی تا دلت بخواد رفرنس آناتومی و فیزیولوژی و زبان تخصصی و ... میخونیم و آخم نمیگیم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to nazanin.mirzai on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai اوکی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک
نه استاد زیستم -
f.nalist استاد شیمی؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک
آخه استادم میگفت همشو خونده برای همین گفتم :(( -
من سر اینکه ۴ جلسه جزوه بیو دیسیپلین ۲ بخونم ماتم گرفتم
این آقا پسر اومده در مورد رفرنس حرف میزنه -
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist عجببب پس قضیه دارکه
ولش کن -
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to nazanin.mirzai on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai لاو یو دارلینگ
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to nazanin.mirzai on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai حاج آقا یچی گفت استرس وجودمو فرا گرفت
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to nazanin.mirzai on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai وای آره دقیقا همین
)الکی مثلا میفهمم چی میگی و تایید میکنم) -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک اووو مای گادددد🫂 تنکس هانی️
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to nazanin.mirzai on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai اگه میشد میگفتم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to nazanin.mirzai on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist چت بگوش
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to nazanin.mirzai on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai آی ویل ریپیر یور هارت مای بستی
-
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist بله داداش من این خبرا نیس
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک
آها
مرسییی
پست 58681 از 1000113