هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al
پولدارای لاکچرییی
اون نون ۱۰ تومنه دونه ایینوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 ن مال من نیس ک
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اینا چی پس
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al نون رنگی بد جوره
دوست ندارم ذوق آدم کور میشه -
مهشید حسن زاده 0 ن مال من نیس ک
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al اها یه فریم بود....صحیح
-
مهشید حسن زاده 0
مگه به دانشگاههنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdii اره به نوعش نه ولی به دانشجوشدن هست واقعا
خیلی خوب بود -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
mahdii اره به نوعش نه ولی به دانشجوشدن هست واقعا
خیلی خوب بودنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0
دوران خوبیه -
-
این جلسه عالی بود عالیااا یعنی
راضیم از خودم -
@Soniaaa
رانندگی ؟ -
پیدا کردن شوکولات شونیز تو جیب کاپشن
ی شانس بزرگه -
@Soniaaa
رانندگی ؟پرستو بابایی
اره از همه لحاظ اوکی بود دیگه نه خاموش میکنم نه تقه میزنه نه چیزی روون میرم رو سرعت گیر قشنگ میتونم دنده رو کم کنم دور های تک فرمانه دو فرمانه رو کامل بلد شدم
پارک دوبل هم نقطه قوتمه کلهم اجمعین عالی شده دیگه راه افتادم -
الان میگه این چقد خود شیفتس اینا حرف مربی بود
-
پرستو بابایی
اره از همه لحاظ اوکی بود دیگه نه خاموش میکنم نه تقه میزنه نه چیزی روون میرم رو سرعت گیر قشنگ میتونم دنده رو کم کنم دور های تک فرمانه دو فرمانه رو کامل بلد شدم
پارک دوبل هم نقطه قوتمه کلهم اجمعین عالی شده دیگه راه افتادم@Soniaaa تو دیگه الان ی راننده درجه یکی
-
پرستو بابایی
پارک دوبل هم نقطه قوتمه کلهم اجمعین عالی شده دیگه راه افتادمنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط mahdii انجام شده@Soniaaa
احسنت
فقط حواستون باشه بین اموزش رانندگی و امتحان شهرتون فاصله زیاد نیفته که همه از یادتون بره -
@ma-a
میام دنبالتون بریم دور دور -
@Soniaaa ارهههه
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a
نگهش دار -
@Soniaaa
احسنت
فقط حواستون باشه بین اموزش رانندگی و امتحان شهرتون فاصله زیاد نیفته که همه از یادتون برهmahdii
نه هفته بعدی کلاسای عملی تموم میشه یدونه امتحانشم چارشنبه همون هفتس اگ قبول بشم میریم امتحان شهری -
mahdii الان نشانک میزنم