هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh پناه برخدا
-
ma.a شایدم بد. سرچ کردم
-
@Alba
عجب
مسئله اینجاست من امروز هر طرف برم باز ذهنم درگیر میشه اصلا به درگیری گفته تو برو من جات هستم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
آخه اون نوشتس انصافا حال خوندن ندارمکلیپ منظورم بود🥲 -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a آها آره.
دقیقا یادمه که فرداش امتحان عربی داشتم
-
ma.a
اره یادمه
چندسال پیشم سیل اومده بود -
Matin Mousavi 1 فک کنم فرداش شب یلدا بود
نمد شایدم اشتباه میکنم -
آره زلزله ۹۶ ازگله بود
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
Matin Mousavi 1
میدونم
میگم اولین زلزله اتون سال ۹۸ بود؟
یعنی قبل اون زلزله نیومد بود؟؟؟ -
ma.a اخ نهههه این تهران بودش همون سال
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a نمیدونم والا یادم نمیاد
-
Matin Mousavi 1 قبل ترش بود کرمانشاه
-
من یادمه خیلی ترسیدم گفنم ینی اینجاعم میشه مثل کرمانشاه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam سال ۹۶ بود. قبل از این هم اگه اومده من یادم نیست والا. ولی شدید ترین زلزله کشور تا حالا فک کنم اون بود خیییلی وحشتناک بود. تازه از ما که خود کرمانشاهیم خیلی دور بود ولی واقعا لرزید ها واقعا
-
ma.a چون واقعا فاجعه بود سرپل ذهاب خیلی ناجور اومده بود️
-
ma.a
شما کجایین مگه -
Gharibe Gomnam تهران
-
جالب اینجاس مردم سرپل هنوز هم خونههاشون اونجوری که باید درست نشده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تیپیکالم اینجوریه که چجوری میشه زمینو نخوند توش نتیجه گرفت
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
واآای
چه بد
ماهم اینجا زلزله رودبار منجیل داشتیم با اینکه تو استان گیلان بود ولی مازندران هم واقعاا لرزید
مامانم میگفت من اون لحظه تو حیاط بودم واقعا میگفت زمین انگار داشت منفجر میشد
یکی بم و یکی هم طبس خیلی بد بود
593441/1000113