هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 قبل ترش بود کرمانشاه
-
من یادمه خیلی ترسیدم گفنم ینی اینجاعم میشه مثل کرمانشاه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam سال ۹۶ بود. قبل از این هم اگه اومده من یادم نیست والا. ولی شدید ترین زلزله کشور تا حالا فک کنم اون بود خیییلی وحشتناک بود. تازه از ما که خود کرمانشاهیم خیلی دور بود ولی واقعا لرزید ها واقعا
-
ma.a چون واقعا فاجعه بود سرپل ذهاب خیلی ناجور اومده بود️
-
ma.a
شما کجایین مگه -
Gharibe Gomnam تهران
-
جالب اینجاس مردم سرپل هنوز هم خونههاشون اونجوری که باید درست نشده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تیپیکالم اینجوریه که چجوری میشه زمینو نخوند توش نتیجه گرفت
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
واآای
چه بد
ماهم اینجا زلزله رودبار منجیل داشتیم با اینکه تو استان گیلان بود ولی مازندران هم واقعاا لرزید
مامانم میگفت من اون لحظه تو حیاط بودم واقعا میگفت زمین انگار داشت منفجر میشد
یکی بم و یکی هم طبس خیلی بد بود -
@Soniaaa بابا من روزی نیم ساعتم میزارم نمیخونم
اوضاع دیگه کم کم تو زمین داره دارک میشه -
ma.a
تهرانم زلزله اومد اینجا نیومد
لااقل یه زلزله بی خطرم نیومد
من ارزو به دل موندم ای خدا -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam آره بم هم بد بود که استاد بسطامی رو از دست دادیم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
دقیقا -
Gharibe Gomnam ولش کن حالا چیز خوبیم نیست
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداکنه هیییییی نیاد
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
ما یه خانمی داریم اینجا اگه اشتباه نکنم طبسیه
تمام خانوادشو تو زلزله بم بود یا طبس اگه اشتباه نکنم از دست داد فقط مادرش مونده -
شبتون خوش بچه ها
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بحث درسی بهتر بود یا زلزله
-
ساعت ۲۱:۴۸
بیش از ۳ هزار پس لرزه تا اول خرداد ۹۷
قشنگ یادمه انگار دیروز بود. کتاب عربی جلوم بود و داشتم انار میخوردم
593461/1000113