هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa بابا من روزی نیم ساعتم میزارم نمیخونم
اوضاع دیگه کم کم تو زمین داره دارک میشه -
ma.a
تهرانم زلزله اومد اینجا نیومد
لااقل یه زلزله بی خطرم نیومد
من ارزو به دل موندم ای خدا -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam آره بم هم بد بود که استاد بسطامی رو از دست دادیم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
دقیقا -
Gharibe Gomnam ولش کن حالا چیز خوبیم نیست
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداکنه هیییییی نیاد
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
ما یه خانمی داریم اینجا اگه اشتباه نکنم طبسیه
تمام خانوادشو تو زلزله بم بود یا طبس اگه اشتباه نکنم از دست داد فقط مادرش مونده -
شبتون خوش بچه ها
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بحث درسی بهتر بود یا زلزله
-
ساعت ۲۱:۴۸
بیش از ۳ هزار پس لرزه تا اول خرداد ۹۷
قشنگ یادمه انگار دیروز بود. کتاب عربی جلوم بود و داشتم انار میخوردم
-
ma.a
نگوووو
اسم شمارو نمیدونم فقط میدونم دخترین
بابا من واقعا ارزو دارم -
@Soniaaa
زلزلهههه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینسان اولمز ایستیه ایستیه
-
پدرم برادرم رو تو راه پله بغل کرد، رسیدیم طبقه دوم که برق رفت.جوری تکون میداد که پدرم با برادرم افتادن زمین. رسیدیم بیرون مردم همه تو خیابون بودن بعضیا اینقدر حالشون بد بود که بالا میاوردن. گوشی ها آنتن نمیداد. برق نبود
-
من فقط تنها چیزی که دوست ندارم تجربه بکنم سیله
ولی سونامی رو چرا دوست دارم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یورگونناخ دان دیل حالسیزلییم
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
یاد انیمه توکیو هشت ریشتر افتادم -
Matin Mousavi 1
امیدوارم دیگه همچین اتفاقی رو تجربه نکنید....
593472/1000113