هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam ولی این انیمه نبود
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh ممنون
امیدوارم شما اصلا تجربه نکنید
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دروم چوخ عاجل گل
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam این آرزوعه آخه
-
یه وقت فکرنکنید من از ترسیدن و گرفتاری بقیه لذت میبرم واقعا اون سالها خیلییی ناراحت شدم
ولی چیکارکنم دیگه
با اینکه از ارتفاع خیییلی میترسم البته قبلا نمیترسیدم طی اتفاقاتی واقعا میترسمچی گفتم
دوست دارم چتربازهایی که تو کوه هستن اونو تجرب بکنم
یه تصادف رو هم دوست دارم تجربه بکنم فقط حافظمو از دست ندم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینکه هر روز باید به این فکر کنی که فردا باید درس بخونی دیگه داره زجر آور میشه
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa فقط میدونم آهنگه معنیش رو خدامیدونه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
اونو میزارم که بدونید آهنگه کسی خواست معنیشو از نت بیینه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینکه هر روز باید به این فکر کنی که فردا باید درس بخونی دیگه داره زجر آور میشه
مرگ تدریجی یک سونیا
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa مرسی زحمت کشیدی
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
آخه اون نوشتس انصافا حال خوندن ندارمکلیپ منظورم بود🥲وویس میدم از این به بعد
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
بله یه لحظه صحنه اون انیمه یادم اومد
داخل توکیو ۸ ریشتر زلزله اومده بود -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
نه تو زحمت نیوفت
قربون دستت -
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
شما نمیخواد به نرمال نبودنم اشاره کنید -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Gharibe Gomnam اونو ندیدم ولی واقعیش اصلا خوب نیست. تازه میگم از ما خیییلی دوره و اینقدر بود بود فرض کن نزدیک اون ۷.۳ ریشتر باشی یا خدااااااا
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam عجیبه خدایی
-
Hhh Hhreplied to Gharibe Gomnam on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یادم میاد ی بار ک زلزله اونده بود(البته خودم تجربش نکردم و جای دیگه ای بود....) رفتیم اونجا همه رفته بودن تو پارک... تلوزیون اورده بودن و... چون اون موقع کوچیک بودم آرزو داشتم همیشه تو پارک باشیم. چون میتونستم با بچه ها بازی کنم
ی بار هم فقط صدای کابینت ها رو میشنیدم. لرزشی خودم احساس نکردم..... گفتن زلزلست.... دمپایی هام رو برداشتم و در رفتم....
تجربش چطوری بود برای تو؟
ی بار دیگه هم که اومد داشتم با خواهرم دعوا میکردم. بعدش گفتن زلزله شده....
ی بار هم تو ماشین بودم که لرزش رو حس کردم....
-
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
بله واقعا ترسناکه -
Gharibe Gomnamreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
صاعقه روهم دوست دارم ببینم مثلا بزنه یه درخت رو از وسط نصف بکنه اما مطمئنم بعدش من سکته میزنم
593481/1000113