هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA مرسی قربونت همچنین
اینجاهم بارون اومدولی خدایی خیلی سرده. خدا باید تو آپدیت های جدید یا فکری بحال سرما بکنه
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 آره خب اینم حرفیه هوا که صاف باشه خیلی سرد تر از وقتیه که ابری باشه
-
هندسه پایه میارزه ب خوندنش یعنی؟
-
Matin Mousavi 1 آره خب اینم حرفیه هوا که صاف باشه خیلی سرد تر از وقتیه که ابری باشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA آره واقعا بعد بادم میاد بشدت
-
ترکیه زلزله ۷.۸ ریشتری اومده
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی خیلییی زیاده 7.8 ریشتر
واقعا زلزله بد دردیه
امیدوارم دیگه نیاد و خسارت جانی و مالی وارد نشه -
@Alba
یبار با مامانم رفتیم استخر اونجا عصر گفتیم یچیزی بخوریم من کیک شکلاتی سفارش دادم مامانم کیک گردویی
تو کیک گردویی مامانم گردو نبود تو کیک من علاوه بر شکلات گردو هم بود تازه برا اون گرونتر بود@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
یبار با مامانم رفتیم استخر اونجا عصر گفتیم یچیزی بخوریم من کیک شکلاتی سفارش دادم مامانم کیک گردویی
تو کیک گردویی مامانم گردو نبود تو کیک من علاوه بر شکلات گردو هم بود تازه برا اون گرونتر بوددقیقاااا کیک هویج می گیری یه آب هویج از 10 کیلومتری کیکه رد شده
همون تیتاپ میخرم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
تو کیک گردویی مامانم گردو نبود تو کیک من علاوه بر شکلات گردو هم بود تازه برا اون گرونتر بوددقیقاااا کیک هویج می گیری یه آب هویج از 10 کیلومتری کیکه رد شده
همون تیتاپ میخرم@Alba
هارت ادم بروکن میشه
-
واقعا زلزله بد دردیه
امیدوارم دیگه نیاد و خسارت جانی و مالی وارد نشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba آره واقعا خیلیه این
الان هشدار اومده برا کرمانشاه که مردم حواسشون باشه چون این گسل ادامهاش میرسه سمتای کرمانشاه. خداکنه دوباره نیاد واقعا
-
@Alba کلا خزان و حیران مونده بودم برادرم گف عب نداره کشمش گرونه بیا از از کشمش های توی خونه بدم بزار توش بخور
Erfan_JvN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba کلا خزان و حیران مونده بودم برادرم گف عب نداره کشمش گرونه بیا از از کشمش های توی خونه بدم بزار توش بخور
آخه من خودم کیک و شیرین کشمشی بخاطر کشمشش دوست دارم
فکر برادر عالی بوده -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
هارت ادم بروکن میشه
من رو غذا اینا حساسم زیاد آسیب دیدم
-
-
واقعا زلزله بد دردیه
امیدوارم دیگه نیاد و خسارت جانی و مالی وارد نشهنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba میگن یه زمین شناس هلندی زمین لرزه ترکیه رو ۳ روز قبل پیشبینی کرده اگه بشه در آینده با مطالعه و تحقیق بیشتر یه امکانی فراهم بشه که پیشبینی بشه و اطلاع داده بشه خیلی خوبه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa طبق تحقیقاتی که من انجام دادم این یه امر شخصیه
-
@Alba آره واقعا خیلیه این
الان هشدار اومده برا کرمانشاه که مردم حواسشون باشه چون این گسل ادامهاش میرسه سمتای کرمانشاه. خداکنه دوباره نیاد واقعا
من حتی واس تهران شنیدم
امیدوارم نیاد واقعا
حتی زیر آوار نمونم از ترس یچیم میشه -
@Soniaaa طبق تحقیقاتی که من انجام دادم این یه امر شخصیه
Matin Mousavi 1
خو ببین من الان چیزای عادی مثل تالس و نتایجش و روابط مثلثای قائم الزاویه و تشابه اینا رو بلدم اما تست سختتتتتتتتتتتتتت بیاد نمیتونم بزنم
برم تست سخت بزنم یعنی؟ -
من حتی واس تهران شنیدم
امیدوارم نیاد واقعا
حتی زیر آوار نمونم از ترس یچیم میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alba حالا نباید منفی فکر کرد ولی آره خدایی ترس داره
-
@Alba میگن یه زمین شناس هلندی زمین لرزه ترکیه رو ۳ روز قبل پیشبینی کرده اگه بشه در آینده با مطالعه و تحقیق بیشتر یه امکانی فراهم بشه که پیشبینی بشه و اطلاع داده بشه خیلی خوبه
@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba میگن یه زمین شناس هلندی زمین لرزه ترکیه رو ۳ روز قبل پیشبینی کرده اگه بشه در آینده با مطالعه و تحقیق بیشتر یه امکانی فراهم بشه که پیشبینی بشه و اطلاع داده بشه خیلی خوبه
آره دقیقا خونده بودم
جالب اینجاست همیشه میگفتن پیش بینی زلزله الکیه نمیشه پیش بینی کرد -
@Alba حالا نباید منفی فکر کرد ولی آره خدایی ترس داره
@Alba حالا نباید منفی فکر کرد ولی آره خدایی ترس داره
آره مثبت فکر کنیم
جالب اینجاست این همه مدرسه یاد دادن زلزله اومد برید دم چارچوب برید اینور اونور... من تو موقعیت زلزله باشم فقط فرار میکنم -
Matin Mousavi 1
خو ببین من الان چیزای عادی مثل تالس و نتایجش و روابط مثلثای قائم الزاویه و تشابه اینا رو بلدم اما تست سختتتتتتتتتتتتتت بیاد نمیتونم بزنم
برم تست سخت بزنم یعنی؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa خب چندتا تست سختتتتتتتتتتتتتتت میاد مگه؟
به نظرم وقتت رو نزار رو اون احتمال
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA مرسی تو چطوری
-
@Soniaaa خب چندتا تست سختتتتتتتتتتتتتتت میاد مگه؟
به نظرم وقتت رو نزار رو اون احتمال
Matin Mousavi 1
یدونه
هوم نظر خودمم همینه
ولی جزوه شو تکمیل کنم ب نظرت ؟