هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0
بهترین کتابی که من باهاش فیزیک رو تو کنکور بالا زدم کتاب کامل طلایی و موج آزمون و خیلی سبز هستن اینا رو کامل کامل کار کنی عالی میشی
@Mr-Perfect اها مرسی
-
دو یو هو پدرکشتگی ویت می؟ دیِر لب تاب؟
-
@Mr-Perfect
چقدر جالب...
ولی خوب گاهی این نظم آدمو اذیت میکنه....
اینکه خود آدم حق نداره استادش رو انتخاب کنه یا واحدی رو که دوست نداره مجبوره بخونه کنه...
و از اینجور مشکلات@MAT
دانشگاه آره فقط ایناش خوبه مثلا حضور و غیاب اکثرا مهم نیس
ضمنا من چیزی که از دانشگاه رو زیاد دوس دارم اینکه کامیونیتی ه بزرگی داره آدم با افراد مختلف از شهرهای مختلف و اینا جالبه برام
کنکور دی رو شرکت کردین؟
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
خداروشکر
منم خوبم
درست متوجه نشدم
فراموشش کن...
ممنوننه خب دوباره میگم باید بگم
الان مثلا تو تاپیک تودلی بالا یه زنگوله هست نوتیف خاموش میشه و اینجور چیزا... همه تاپیک دارن
بعد بری تو لیست تاپیک غیر درسیا مثلا تودلی و شعردانه کنار همدیگن
رو هردوشون اون مدل بزنی سبز شه از اون مواردی که کلا بالا هست میتونی نوتیف هر دو تاپیک رو همزمان ببندی -
نو لپ تاپ هزنت پدرکشتگی ویت یو
ویندوز هز ا پدرکشتگی ویت یو بیکاز یو دونت هو از اورجینال ویندوز@0Farzam0 خب بابا به نت گوشیم وصل نمیشه
چ میشه کرد؟
-
@ma-a
از کی اینجوریه؟
لپ تاب منم خیلی وقته دیگه اینترنتی درست وصل نمیشه. وقتی هم وصل بشه تو مرورگر ها که سرچ میکنی اصلا چیزی بالا نمیاره... انگار زور میزنه.... و بعد خود به خودی خاموش میشه -
منم جاییم وای فای ندارمممم
-
طرف اومده میگه منم 20 میشدم اینارو میگفتم! 20ی که معلوم نیست از کجا و چجوری بدست اومده!!
بنظرتون این ادم چی باید گفت؟! -
طرف اومده میگه منم 20 میشدم اینارو میگفتم! 20ی که معلوم نیست از کجا و چجوری بدست اومده!!
بنظرتون این ادم چی باید گفت؟! -
@0Farzam0
Windows was unable to connect to… -
@0yasin-sh0
درکت میکنم بدجور
یه بار معلم زیستمون امتحان گرفت من 19.75 بقیه هم این چرتو پرتو میگفتن@0Farzam0 نه بحث اینکه خودش نمیتونه هیچ کاری کنه به موفقیت بقیه گیر میده!!
-
@ma-a
ریستارتش کردی؟(ریستارت تنظیمات اینترنت)
مال من اول کلا علامتی که بزنی روش تا اینترنت روشن بشه هم نمیومد. با ریست کردن اومد... ولی باز مشکل داره... -
بنظرتون این ادم چی باید گفت؟!@0yasin-sh0
سکوت بهترین جوابه
-
@ma-a
https://alorayaneh.ir/blog/حل-مشکل-windows-was-unable-to-connect-to-wifi-network/
علاجش گوش دادن به حرفای نته
اینکارو بکن جواب میده