هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بلد نیستم انفالو کنم
-
m.hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عروسیییی میخوام
چ پر انرژیم امروز برخلاف دیروزخب عروسی دردسترس نیست میریم گلزار شهدا
-
Gharibe Gomnamreplied to _____ on ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@MAT
سلامت باشی عزیزدل -
Gharibe Gomnamreplied to Sunniva on ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
قربونت قشنگم -
m.hmt منظورم این نبود که کاره تورو کوچیک کنم و اینا یا بگم چطوری تونستی با این موضوع کنار بیای
فقط میخواستم خودمو باهات مقایسه کنم که حتی حوصله ی تمیز کردن اتاقمم ندارم به قولی ،
والا من کی باشم که بخوام بگم چرا این کارو کردی چرا اون کارو کردی ️ -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb هعی
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to m.hmt on ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
m.hmt خیلی منتغیه که
-
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Alzahra عزیزممم متوجه منظورت شده بودما اونا همینجور به ذهنم رسید گفتم
عزیزممم همچین به وقتش به حوصله بیای و کارایی رو با عشق و علاقه انجام بدی که الان فکرش نمیکنی
من خودم واقعا هیچوقت فکر نمیکردم از کار خونه و اشپزی و اینا لذت ببرم البته همیشه هم لذت نمیبرم بعضی وقتا برا همین کارا غر میزنمو حالشونو ندارم -
m.hmtreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi چاره دیگه ای نیست
-
m.hmt
خیلی
خودم زیاد نرفتم . دوستام ک رفتن میگن خیلی خوبه..
فقط ی بار کلاس چهارم با مدرسه رفتیم.
کل گلاب رو رو یکی از شهیدا خالی کردم.....
بعدش یکم دوباره از آب پرش کردم. رفتم ی جای دیگه . قبراش عادی بود. قبراش کوچیک بود. فکر کنم حدود ۵۰ سانت. فکر کردم مال بچه هاست. روش نوشته بود شهید... منم همونجا نشستم کنارش و رفتم تو حس و داشت گریم میگرفت...
یهو معلم پرورشیمون اومد گفت از اینجا پاشو... اشتباهی اومدی🥲.... -
Danial.alreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi سلام چخبر از دانشگاه
-
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کل گلاب رو رو یکی از شهیدا خالی کردم.....
m.hmt
اینجاش🥲
596996/1000113