هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
واقعا که
-
این برف لعنتی چرا قطع شد...
البته مدارس تعطیل شد همین کافیه -
متاسفم برات
-
متاسفم برات
پرستو بابایی پروفت حداقل کتابارو صاف میچیدی خو
-
Uranium
چطوره؟روز اول خوابگاه و دانشگاهGharibe Gomnam سلام عزیزم
خوبه بعد میام مفصل تعریف میکنم الان دارن میبرنمون جایی -
البته مدارس تعطیل شد همین کافیه@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته مدارس تعطیل شد همین کافیهمیگن تا سه شنبه ادامه داره
لاقل دانشگاه رو تعطیل کنن نمی فهمم چه اجباریه باز باشه -
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
لاقل دانشگاه رو تعطیل کنن نمی فهمم چه اجباریه باز باشه@Alba
خانم ناظم چرا ما یه تاپیک توضیح نداریم که چجوری پست بذاریم تا تاپیکا زیباتر شه؟مثلا بدون استفاده از ادیتور ها طرف عکس میذاره بعدش کجه بعدش هم فقط عکس اون مطلب نیست چیزای دیگه دور ورشه
فکر میکنم من یه ذره یه طوری میشم یا بقیه هم این حسو میگیرن -
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیره -
لاقل دانشگاه رو تعطیل کنن نمی فهمم چه اجباریه باز باشه@Alba
همین مدارس رو هم منت گذاشتن سرمون فقط مناطق 1 تا 5 رو تعطیل کردن -
@Alba
خانم ناظم چرا ما یه تاپیک توضیح نداریم که چجوری پست بذاریم تا تاپیکا زیباتر شه؟مثلا بدون استفاده از ادیتور ها طرف عکس میذاره بعدش کجه بعدش هم فقط عکس اون مطلب نیست چیزای دیگه دور ورشه
فکر میکنم من یه ذره یه طوری میشم یا بقیه هم این حسو میگیرن@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
فکر میکنم من یه ذره یه طوری میشم یا بقیه هم این حسو میگیرنتو قسمت راهنمای الاخونه توضیح داده شده که چطور بچه ها به طور صحیح تاپیک بزنن یا چطور از ادیتور ها استفاده بکنن
برای خودم عکس اونطور شده که خب عکس رو ادیت زدم که صاف بیاد...
بچه های بخش راهنمای الاخونه رو مطالعه بکنن حتما ممکنه یکم اول براشون سخت باشه ولی بعد دست شون راه میوفته -
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیره@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیرهاین استاد صنیعی نمیاد مدرستون دبیر شیمی ؟
-
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیرهاین استاد صنیعی نمیاد مدرستون دبیر شیمی ؟
@Danial-al
نه حاجی
ما سرگروه شیمی آلا رو تو مدرسه داریم استاد صنیعی رو میخوایم چیکار -
@Alba
همین مدارس رو هم منت گذاشتن سرمون فقط مناطق 1 تا 5 رو تعطیل کردن@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
همین مدارس رو هم منت گذاشتن سرمون فقط مناطق 1 تا 5 رو تعطیل کردندانشگاه هم فقط شنیدم علوم تحقیقات تعطیله که خب اونا هم چون تو کوهن
بقیه خبری نشد -
@Alba
همین مدارس رو هم منت گذاشتن سرمون فقط مناطق 1 تا 5 رو تعطیل کردندانشگاه هم فقط شنیدم علوم تحقیقات تعطیله که خب اونا هم چون تو کوهن
بقیه خبری نشد@Alba
خدایی زشته شما رو تعطیل کنن
خجالت بکشید -
@Danial-al
نه حاجی
ما سرگروه شیمی آلا رو تو مدرسه داریم استاد صنیعی رو میخوایم چیکار -
@Danial-al
امامی پور
2 ماهه تازه سرگروه شده
تازه شروع کرده به ویدیو پر کردن
صفر تا صد... -
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
فکر میکنم من یه ذره یه طوری میشم یا بقیه هم این حسو میگیرنتو قسمت راهنمای الاخونه توضیح داده شده که چطور بچه ها به طور صحیح تاپیک بزنن یا چطور از ادیتور ها استفاده بکنن
برای خودم عکس اونطور شده که خب عکس رو ادیت زدم که صاف بیاد...
بچه های بخش راهنمای الاخونه رو مطالعه بکنن حتما ممکنه یکم اول براشون سخت باشه ولی بعد دست شون راه میوفته -
@Danial-al
امامی پور
2 ماهه تازه سرگروه شده
تازه شروع کرده به ویدیو پر کردن
صفر تا صد... -
@Alba
خجالت بکشید@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
خجالت بکشیدخب مدارس 1 تا 5 شد دانشگاه هم بشه دانشگاهم اونجاهاست
-