هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دردم از یار است و درمان نیز هم
دل فدای او شد و جان نیز هم -
@Alba
همه چیز در بعد کنکور خلاصه میشه دیگه یه جورایی بقیه اش همش میگن با خودته با خودته با خودته
نه راهنمایی نه چیزینوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
همه چیز در بعد کنکور خلاصه میشه دیگه یه جورایی بقیه اش همش میگن با خودته با خودته با خودته
نه راهنمایی نه چیزیاصلا خودم یه فکری دیگه میکردم درموردش الان یکم خوندم دیدم خیلی فرق میکنه
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این که میگویند آن خوشتر ز حسن
یار ما این دارد و آن نیز هم -
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط Ansel انجام شده
تا حالا شده یه کار انجام بدی و بخاطر انجامش
نفرین تمام مقدسات دنیا
و تک تک فحش هایی که به ذهن بشر رسیده و نرسیده
به خودت بدیمن الان اون حالم:_)
-
تا حالا شده یه کار انجام بدی و بخاطر انجامش
نفرین تمام مقدسات دنیا
و تک تک فحش هایی که به ذهن بشر رسیده و نرسیده
به خودت بدیمن الان اون حالم:_)
Ansel
و احساس میکنی حالت از خودت بهم میخوره؟!... -
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ansel
و احساس میکنی حالت از خودت بهم میخوره؟!...بخاطر این کار
تقریبا بله
️
-
این برف لعنتی چرا قطع شد...
البته مدارس تعطیل شد همین کافیه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا که
-
البته مدارس تعطیل شد همین کافیهنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb شما ک همیشه تعطیلین
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متاسفم برات
-
متاسفم برات
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی پروفت حداقل کتابارو صاف میچیدی خو
-
Uranium
چطوره؟روز اول خوابگاه و دانشگاهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شدهGharibe Gomnam سلام عزیزم
خوبه بعد میام مفصل تعریف میکنم الان دارن میبرنمون جایی -
البته مدارس تعطیل شد همین کافیهنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته مدارس تعطیل شد همین کافیهمیگن تا سه شنبه ادامه داره
لاقل دانشگاه رو تعطیل کنن نمی فهمم چه اجباریه باز باشه -
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
لاقل دانشگاه رو تعطیل کنن نمی فهمم چه اجباریه باز باشه@Alba
خانم ناظم چرا ما یه تاپیک توضیح نداریم که چجوری پست بذاریم تا تاپیکا زیباتر شه؟مثلا بدون استفاده از ادیتور ها طرف عکس میذاره بعدش کجه بعدش هم فقط عکس اون مطلب نیست چیزای دیگه دور ورشه
فکر میکنم من یه ذره یه طوری میشم یا بقیه هم این حسو میگیرن -
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیره -
لاقل دانشگاه رو تعطیل کنن نمی فهمم چه اجباریه باز باشه@Alba
همین مدارس رو هم منت گذاشتن سرمون فقط مناطق 1 تا 5 رو تعطیل کردن -
@Alba
خانم ناظم چرا ما یه تاپیک توضیح نداریم که چجوری پست بذاریم تا تاپیکا زیباتر شه؟مثلا بدون استفاده از ادیتور ها طرف عکس میذاره بعدش کجه بعدش هم فقط عکس اون مطلب نیست چیزای دیگه دور ورشه
فکر میکنم من یه ذره یه طوری میشم یا بقیه هم این حسو میگیرننوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
فکر میکنم من یه ذره یه طوری میشم یا بقیه هم این حسو میگیرنتو قسمت راهنمای الاخونه توضیح داده شده که چطور بچه ها به طور صحیح تاپیک بزنن یا چطور از ادیتور ها استفاده بکنن
برای خودم عکس اونطور شده که خب عکس رو ادیت زدم که صاف بیاد...
بچه های بخش راهنمای الاخونه رو مطالعه بکنن حتما ممکنه یکم اول براشون سخت باشه ولی بعد دست شون راه میوفته -
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیرهنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیرهاین استاد صنیعی نمیاد مدرستون دبیر شیمی ؟
-
@Danial-al
بهتر دیگه میشینیم خودمون میخونیم مدرسه وقتمونو نمیگیرهاین استاد صنیعی نمیاد مدرستون دبیر شیمی ؟
@Danial-al
نه حاجی
ما سرگروه شیمی آلا رو تو مدرسه داریم استاد صنیعی رو میخوایم چیکار -
@Alba
همین مدارس رو هم منت گذاشتن سرمون فقط مناطق 1 تا 5 رو تعطیل کردننوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
همین مدارس رو هم منت گذاشتن سرمون فقط مناطق 1 تا 5 رو تعطیل کردندانشگاه هم فقط شنیدم علوم تحقیقات تعطیله که خب اونا هم چون تو کوهن
بقیه خبری نشد