هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam وای ارسطو
عالی بود این بشر -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam برام پیش اومده؟؟
10000 بار ، همیشه
مثلا یه اتفاق بی ربطی میافته چه میدونم شعله گاز نمیگیره میگن تو که دکتری بیا ببین این چشه
برنامه های تلویزیون نمگیره به من میگن
البته از قدیم الایام من تو خونمون آدم فنی بودم و هستم و خواهم بود -
Gharibe Gomnamreplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
عجب بابا -
ma.a صف و منتظر بودن تعیین صندلیش آره ولی بقیه مراحل دفعه اولی که رفتیم فاز گنگ گرفته بودیم با دوستم داشتیم میرفتیم مسابقات اونموقع بعد تو هواپیما هی نگران بود بالا بیاره هواپیما موقع پرواز یه حالتی داره انگار زیرت خالی میشه هی میگف سقوط میکنیم میمیریم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
باشه گُل
ما رفتیم -
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
خب مسابقات چی
چرا در میرین از جواب دادن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
nazanin.mirzai
دشمنت عزیزم این چه حرفیه :)))
قربونت
خوبم مرسییی
هعییی سر گرم مدرسه
می خوای تست بزنی یادت می افته کلی امتحان داری :/// -
nazanin.mirzai فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam باور کن
-
Gharibe Gomnam گفتم دیگه مسابقات پژوهش نوجوان خوارزمی... سال اولی که رفتیم دوم کشور و سال دوم اول کشور شدیم فکر کنم داورا دیدن ول کن نیستیم گفتن بدیم برن وگرنه سال بعدم میان
-
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
اها الان دیدم
هعی باز الان اون داستان تبعیض بین ۼرب و شرق استان
همش اینجا جاذبه گردشگری داره
شانسه ماست اخه
این نوجوان خوارزمی المپیاد هیچکس اهمیت نمیده
برعکس سمت آمل و بابل و ساری... -
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
افرین احسنت احسنت
انشاءالله افتخارات بیشتر -
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
به سلامت داآاش -
Gharibe Gomnamreplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
بله بله باور میکنم -
۵ تا پست پشت سرهم ازمنه
-
Gharibe Gomnam تا حالا که هیچ فایده ای برامون نداشته والا به جز سفر و جایزش که حدود 1 میل بود
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Gharibe Gomnam
سرعتت ستودنیه -
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
تو رزومتون ثبت میشه دیگه
منم مسابقه زیاد شرکت کردم دیگه از بعد کرونا کمتر -
Gharibe Gomnamreplied to پرستو بابایی on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
اره
همیشه مغزم جلوتر از دستمه -
امان از روزی که
598923/1000113