هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Erfan_JvN
تو خانما تعدادمون خیلی کمه
البته اینجوری نیست که با کسی نسازم با همه میسازم اما اونی که میخوام به قول اون ادم پایه پیدا نمیشه در عالم واقعیت در انجمن اما چرا هستنGharibe Gomnam شخصیت ما زیاد تمایلی به آغاز گفتگو نداره ولی ادامه دهنده بسیار خوبی هست کلا بخاطر همین مسائل اسمش رو فرمانده یا رهبر گذاشتن(entj)
مسائل رو بیشتر با دید منطقی تا احساسی میبینن و دوست ندارن از یک نفردیگه فرمان بگیرن و... -
@نویسنده-کوچولو
فکر کردم دخترهGharibe Gomnam
منم اول با مهشید اشتباهشون گرفتم... -
قلبم گرفت ای نازنین
نفس دیگه نفس نیست -
@R-Aa
واای خدا
من هربار شمارو تو تودلی میدیدم فکرمیکردم دختر هستینGharibe Gomnam این سوم بار که یه فرد فکر کرد دخترم اول بارش سر کلاس پازوکی بودم بهم گفت خانوم نریمان
-
Gharibe Gomnam این سوم بار که یه فرد فکر کرد دخترم اول بارش سر کلاس پازوکی بودم بهم گفت خانوم نریمان
-
Gharibe Gomnam این سوم بار که یه فرد فکر کرد دخترم اول بارش سر کلاس پازوکی بودم بهم گفت خانوم نریمان
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba سلام سانیا چطوری؟
با برفا خوش میگذره کیف میکنیاا خوشبحالت تهران کلی برف اومدسلام سلما جان خوبی؟
خوبم مرسیی
آره جات خالیالبته چند روز پیش برف داشتیم رفتم قشنگ بازی کردم امروز دیگه حسش نبود فقط خونه میخواستم
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba سلام سانیا چطوری؟
با برفا خوش میگذره کیف میکنیاا خوشبحالت تهران کلی برف اومدسلام سلما جان خوبی؟
خوبم مرسیی
آره جات خالیالبته چند روز پیش برف داشتیم رفتم قشنگ بازی کردم امروز دیگه حسش نبود فقط خونه میخواستم
مرسی منم عالی
جدی
من جات بودم دراز میکشیدم پروانه درست میکردم -
این ترم چنان انتخاب واحدی کردم، که صبح به صبح برم چراغای دانشکده رو روشن کنم آب رو بذارم جوش بیاد، شب به شب هم درها رو قفل کنم و بیام بیرون.
-
این ترم چنان انتخاب واحدی کردم، که صبح به صبح برم چراغای دانشکده رو روشن کنم آب رو بذارم جوش بیاد، شب به شب هم درها رو قفل کنم و بیام بیرون.
@Alba
-
Erfan_JvN
من اون تست های هدایت تحصیلی روهم دادم اون لامصباهم همه ۵۰ ۵۰ شدن
اما من میگم ادم ممکنه تو اون چیزی که استعداد داره علاقه ای نداشته باشه
هرچند من استعدادروهم قبول ندارم
دلیلشم اینه که الان من خواهرم خانواده اقوام و اطرافیانم اینجوری بودن
اینکه از بچگی علاقه و استعداد رو در بچه پرورش میدن یا مثلا من خودم تا کلاس شیشم از ریاضی متنفر بودم نمیتونستم بفهممش اما الان عاشقشم خیلی خوب میفهممش و سال نهم و حتی الان به همه رشته ها علاقه داشتم حتی هنر و ورزش گرافیک نویسندگی و...
بنظرم خانواده محیطی که ادم توش زندگی میکنه افرادی که تو راه زندگی ادم قرار میگیرن و تاثیراتی که روی ادم میزارن به شدت موثره در اینکه یه ادم به یه چیزی علاقه پیدا بکنه و واسش تلاش بکنه و توش موفق بشه
زیاد حرف زدم -
Erfan_JvN
اینکه از بچگی علاقه و استعداد رو در بچه پرورش میدن یا مثلا من خودم تا کلاس شیشم از ریاضی متنفر بودم نمیتونستم بفهممش اما الان عاشقشم خیلی خوب میفهممش و سال نهم و حتی الان به همه رشته ها علاقه داشتم حتی هنر و ورزش گرافیک نویسندگی و...
بنظرم خانواده محیطی که ادم توش زندگی میکنه افرادی که تو راه زندگی ادم قرار میگیرن و تاثیراتی که روی ادم میزارن به شدت موثره در اینکه یه ادم به یه چیزی علاقه پیدا بکنه و واسش تلاش بکنه و توش موفق بشه
زیاد حرف زدمGharibe Gomnam
سوال ریاضی داشتم پس منشنتون میکنم -
Erfan_JvN
زیاد حرف زدمGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا
-
ارزوی تو دینم و دنیام بود
بی تو همدمم قطره اشکام بود
حمیرا