هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
شب تو هم بخیر -
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 میشه برام دقیق بگی این تست ازچه مبحثی هستن
ازچه منبعی
وجقدوقتتومیگیرن؟
ومطمئن که واقعاخاطرت ازینا مکدره؟ -
ولی تو دوست خوب منییییییییی
Hhh Hh ️مرسی از لایکاااا -
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 نه منظورم اینه مثلا ببین من میخوام که مث رفیقم باشه و پایه باشه یه همچین چیزایی منظورم بود بگی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
فصل 1 تا 5 زیست یازدهم
منتا
1700
روزی 200 تا فعلا بر نمیتابم بعضی روزا 300 تا شدش ولی نه دیگه -
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 ازبقیه درسا چی؟
درروزچنتاتست میزنی؟ -
18️
دیگه حال ندارم حرص بخورم -
۶ کا شدممممممم
مرسیییییییی Hhh Hh -
مهشید حسن زاده 0replied to Masoumeh.sh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoumeh.sh
معتقدم به رزق دل
سوالو پاس میدم به ایشون
Hhh Hh -
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
سلام سانیا خوبی
چطوری؟سلاممم نازنین چطوری؟ چه خبرااااا
منم خوبم مرسیییی -
z Gheibireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 سلام سلام
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
تو این دو هفته فشردم 200 تا زیستو میزنم در کنارش تمرینای معلممام که برای جلسه بعد میخوان رو انجام میدم تا این عقب افتادگی ها تو منبع جبران شه
حس میکنم تو تله زیست افتادم با زدن تو منبع بازم نکته جدید بازم جدید بازم جدید -
Hhh Hhreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
چ شد؟
چه سوالی؟
قبول نیست.
جدید بپرسید. -
Hhh Hh ️️️️️️
-
کی من شدم 16 کا
یا ابلفضضل -
مهشید حسن زاده 0replied to z Gheibi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi چطوریییییییییی
خو میدونم دلت برام یذره شده ولی جلو اینانگو حسودیشون میشه عاشقمی🤌🥲️ -
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 قانع شدم️
-
مهشید حسن زاده 0replied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh سه تا چیز که حالتو درهرشرایطی خوب میکنه
599341/1000113