هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hhreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
چ شد؟
چه سوالی؟
قبول نیست.
جدید بپرسید. -
Hhh Hh ️️️️️️
-
کی من شدم 16 کا
یا ابلفضضل -
مهشید حسن زاده 0replied to z Gheibi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi چطوریییییییییی
خو میدونم دلت برام یذره شده ولی جلو اینانگو حسودیشون میشه عاشقمی🤌🥲️ -
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 قانع شدم️
-
مهشید حسن زاده 0replied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh سه تا چیز که حالتو درهرشرایطی خوب میکنه
-
من نمیخواستم چیزایی که تو شادکده جوکیسم گذاشتم بره برترین پستام️
-
Masoumeh.sh واقعیت وجودیته
-
خبخبخب
شب همگی بخیرررر
خوش گذشت -
z Gheibireplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 سلام زهرا جان ممنون خوبی؟ اوضاع و احوال؟
-
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 آیا امتحان خاصی داری؟!
روزی۲۰۰تافقط زیست؟ -
مهشید حسن زاده 0replied to ma.a on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a شب بخیر دتری
-
Sachli برووووو
-
z Gheibireplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai سلام عزیزم
ممنونم شما خوبی؟ ترم اول چه طوره؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hhh Hhreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
زیاد دربارش فکر نکردم:
اونایی ک یادمه رو میگم:
دوستام
کمک کردن و حرف زدن با دیگرون
سفر مشهد(البته تابستون) -
زهرا بنده خدا 2replied to z Gheibi on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi
منم خوبم خداروشکر
میگذرونیم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
بله آخر این هفته یه آزمون داریم مدرسه میگیره از کل دروس بودجه بندی نوبت اول گفتم حداقل برای این آزمون شیمی که کتاب تستمو نوبت اولشو زده بودم فیزیک که کنکوراشو زدم بشینم سر زیست که اینطوری شدش
599355/1000113