هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi نه دارم فکر میکنم ببینم چی اعصابمو بهم ریخته و به شرایطم فکر میکنم :/
هم🙃
باز خواستی هستم😃 -
maryam111 دیگه خیلی خنک شدی
از سلاح های منم استفاده نکن😂amir ahmadi چقدر زیاد حرص میخوری😂😂😂
سعی میکنم ولی قول نمیدم🖐 -
دختر پاییز 😂😂 تو چی دوست داری؟
maryam111 عدسی متاسفانه معامله نشد پیشنهاد بهتری داشتی درخدمتیم:face_with_tears_of_joy:
-
دختر پاییز 😂😂 تو چی دوست داری؟
maryam111 مرغ سوخاری😋😋😋😂😂😂
-
فردا آزمونمو میدم بعدش
هم تحلیل میکنمش
بعدش هم برنامه را مینویسم :|||||||||||
و اینبار سبکتر :|||||||||
وووووووییییییییییییییی
:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| -
@kosar-mottaghi بگو نمیخوام کتاب بدم
یه ضرب المثل هست میگه طرف اینقد خوشحاله انگار تیتاب دادنه به خر
این همون تیتابس😑😑😑😑😑
بگو کتاب نمیدممممم😑 -
فردا آزمونمو میدم بعدش
هم تحلیل میکنمش
وووووووییییییییییییییی
:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| -
فردا آزمونمو میدم بعدش
هم تحلیل میکنمش
وووووووییییییییییییییی
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||@mitra-ism-rahmani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
موفق باشی -
amir ahmadi چقدر زیاد حرص میخوری😂😂😂
سعی میکنم ولی قول نمیدم🖐maryam111 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
-
فردا آزمونمو میدم بعدش
هم تحلیل میکنمش
وووووووییییییییییییییی
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||@mitra-ism-rahmani
Come down girl😐😕 -
@kosar-mottaghi نه دارم فکر میکنم ببینم چی اعصابمو بهم ریخته و به شرایطم فکر میکنم :/
هم🙃
باز خواستی هستم😃@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هم🙃
باز خواستی هستم😃لطف داری :*
-
از وقتی گفت تیتاب ضرب المثله تو ذهنم بود
-
آقا بهلحال منو بازه خواهشا تعارف نکنید
شده نذر میکنم پاستا میدم به همتون😂💔 -
یه ضرب المثل هست میگه طرف اینقد خوشحاله انگار تیتاب دادنه به خر
این همون تیتابس😑😑😑😑😑
بگو کتاب نمیدممممم😑amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: