هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Moonchild on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zahra.HD دارم ب همین فک مسکنم بعد چقدر مرتبههه آقا یاری توی الا موهاشم سر کلاس با دستاس صاف میکرد
ویدئو های آلا مثل خونه بود که پیژامه بپوشی
صداوسیما از اون رستوران گروناست که با کت شلوار میری -
-
........
-
یه عکس از شبکه 7 میدید؟
من دسترسی ندارم دلم میخواد -
-
Moonchildreplied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده
@Y-D-iut ب تو بشارت میدم ک مرز های چوسان قدیم ب دست امپراطور یاری ب شاخ آفریقا و ناف اروپا خواهد رسید
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Moonchild on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Moonchild
ی دوسال دیر فهمیدی -
Moonchildreplied to Younes.D.IUT on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده
@Y-D-iut ای فرزندم بنام خدایی ک جهان آفرید ماهی را هر وقت در آب آفرید
گر گرفتی ماهی اش را از آب تازه است تازه است تازه هست -
حالا باید بازخورد ها رو دید
یا ابرفرض
قیافه اون موسسه ها حالا دیدن داره
بهترین منبع با صفر ریال هزینه از همه نظر -
@Y-D-iut همه ی پروژه هاشون زمین می خوره از ۹۹ در ۷۰ تا ۶۰به اضافه در کسینوس ۴۰
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
Moonchild
بسم ربی که این زبونو تو دهن شما قرار داد
حق تا یکصدم ثانیه بعد -
علت اینکه اون تستارو ندیدین یه تست خاص مربوط به نظام قدیم بود و حتییییییییییییییییی استاد بهمن بازرگانی که هر تستی رو گذذاشته تو کتابش و تاکید داره بزنید این رو گفته اگه دوس داشتین بزنین
حالا نمیدونم چرا تو بیست دقیقه این حجم از این تست به این مبحث اختصاص داده شد -
Matin Mousavi 1
کدوم سوال؟ -
زندگی آی زندگی ی بار امونم بده!
خنده چه شکلی شده؟
ی بار نشونم بده!
امید -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to officer k on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki الان میگم
-
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
سلام زندونی بی ملاقاتی
چیطوری؟ -
Matin Mousavi 1
بگو دیگر️
605221/1000113